Uj,uj

Trött ikväll.

Idag har jag jobbat heldag från 8.30-17.00 och det har varit full rulle från start till hemgång. Jag fattar inte varför man skall spara in på pengar precis överallt. Vinner jag några mille så ska jag banne mej skänka en summa för att få bättre organisation på fritids runt omkring i kommunen. Jag vill att barnen skall känna sig välkomna och att de känner att man har tid för dem. Nu är det typ: - Hej! Vad vill du göra?? -Nähä...du vet inte...Men ta du å sätt dig å måla lite eller nåt. -För nu måste jag vidare å kolla vad de andra barnen sysslar med. Du kan ju skriva upp ditt namn på tavlan om du får för dig att gå ut och leka...-Vi ses om typ 2 timmar annars, då äter vi mellanmål. (Ungefär så här kan det se ut en dag på fritids) INTE OK ENLIGT MIG.


Igår cykelpendlade jag till jobbet. Min sambo Emil har fått för sig att jag kan göra det 2 ggr i vekcn. Å visst fan kan jag väl det! Det blir ju gratisträning och så är jag klar med den delen när jag kommer hem på eftermiddagen=)Rödluvan!

Nu är jag tillbaka. Jag har i ren trots struntat i att använda datorn nu i cirka en månad. #Emil fick för sig att byta bredband från telia till telenor och hoppsan, vi hade visst inte en gnutta täckning här ute. Så vi skickade efter nåt nytt bredband och när det kom hem i en liten fin låda med hundramiljoner sladdar å annan tillhörande skit, så la jag ned. (Emil var då bortrest och jag vägrade att fixa och trixa med bredbandet då) Inte det roligaste att göra på kvällarna när man är trött efter jobbet.

Här är jag iaf. Klippte och färgade håret igår.Sune har börjat dagis och han verkar trivas bra, det är knappt så han har tid att säga hejdå när man lämnat honom=)Trevlig kväll!


JobbatSitter och avnjuter en påse popcorn. Mmmmmmm så gott!

Är lite lagom trötter. Började på mitt nya jobb igår. Skall vara frtitidsledare på en skola  närheten. En tjänst på 60%.
Igår efter jobbet for jag direkt in till Alingsås för att titta på ett hus som jag och Eml blivit ntresserade av. Utgångspriset var 985 000:- men då skall tilläggas att det behövdes göras en hel del och det kände vi inte för. Saker som tex: Fixa värmepannan, bygga nutt garage och antagligen göra en ny grund. Ja, ja, det var bra att iaf titta på det i utbildningssyfte..

Jag och Sune häromdagen när min syster hjälpte mig att röja i min garderob.Trevlig kväll!

Bye bye mammaledighet

Tja!

Nu har Emil redan varit borta 1 vecka. 2 veckor återstår. Livet flyter på bra här ändå tycker jag. Nästan lite för bra...Jag har haft fullspäckade dagar och börjar känna en viss trötthet knacka på. Därför skall jag (försöka) lägga mig i tid ikväll. Helst ligga under täcket innan kl 22..

Idag är det min allra sista mammaledighetsdag med min kära Sune. Det känns väldigt konstgt, MEN som tur är känns det mer positivt än negativt=) Jag börjar ju ett helt nytt jobb imorgon. Det är på en liten mysig skola tvärs över sjön. Där ska jag leka med barnen på fritids 4 dagar i veckan. Tjänsten är på 60% uppdelad som så att jag är ledig på Måndagar, jobbar halvdag tisdag och Onsdag samt heldag Torsdag, Fredag. Blir säkert kanoners!

Sune skall vara hos en väninna till mig denna vecka och nästa vecka skall han skolas in på Dagis. Huuua, kan erkänna att det känns nervöst. Jag har som tur är bara hört positiva kommentarer om dagiset, så det löser sig säkert det med.

Tänkte lägga ut lte kort nu ikväll,men hittar tyvärr ej sladden=(
Ikväll har min lillasyster vart här och gjort ett storröj i min garderob. Underbart! Vill ni köpa billiga jeans så tjoa bara till vettja! Är typ storlek 28 på dem...

Imorgon kväll skall jag åka på husvisning! Berätta mer en annan dag.

Trevlig kväll!

Älskar dig Emil Lndgren

Today

Hej.

Sune somnade just. Snabbaste nattningen på väldigt länge. Kvällsrutinen i sängen inklusive brukar ta runt 40-60 minuter varje kväll. Idag tog den endast 15=) Vi har varit en sväng till Trollhättan med några vänner idag och kikat i affärer. Jag köpte mg 9 par strumpor ett rött linne och ett par svarta linnebrallor för endast 50 spänn! =) Ej snål av mig,men har börjat tänka mer ekonomiskt sista tiden. Jag har siktet inställt på att skaffa hus å då får man allt lova att lägga undan lite cash också=)

Saknar för övrgt Eml som är i Slovakien och trampat med landslaget. Em körs för hans del på Söndag.

Imorgon hoppas jag få till en cykeltur.

Trevlig kväll!

Ensam

Tja.

Hänger hemma hos mamma och pappa för tillfället. Är lite smått nere. Körde Emil till Landvetter idag vid lunch och det blir alltid tomt när han flyger iväg. Annars är allt bara bra här.
Har just käkat en kycklingsallad från pizzerian. Skall än en gång försöka ta tag i mitt liv=) Denna gång ungefär som första gången, men inte fullt så strikt. Jag känner mig faktiskt supermotiverad. Skönt nu att lederna känns mycket bättre. Skall dra igång med träningen lagom denna gång(Inte för att jag vet vad lagom är, men skall göra mitt yttersta) Målet är ju såklartatt komma i jensen igen,men det får som sagt ta den tid det tar. Huvudsaken är att jag mår bra och trivs med livet. (Fast helst skulle jag vilja loosa 5 kg imorgon!

God kväll!

RSS 2.0