Söndag

Ha,ha,ha Asgarv!!
Fattade inte varför Johanna skrev igår att det var Lördag. Fattade inte humorn. Nu inser jag ju bara att hon ville rätta mig då jag skrivit att det var fred. Ha,ha!! Idag är det i alla fall Söndag och jag dricker upp resterande vinet från igår. Mer korrekt vore att säga att jag dricker en flaska rödvin för mig själv, förutom ett glas (det jag drack igår)
Sa till Emil, att skulle det inte va olagligt att dricka och köra bil så skulle jag lätt kunna bli semialkis på heltid. Älskar både mig själv mer och livet jag lever när jag är lite lagom berusad=)

Får så himla balla och inspirerande idér ju=)

Var på kalas i em. Min mormor fyller 92 imorgon. Här e hon! Älskar lilla MajaBajatror, på tal om annat att jag ska försöka klippa till mitt hår i veckan. Lutar mot att raka på vänster sida igen och ha längre på höger. Tycker det är trist med allt som ska va så perfekt. Ballt om dte ser lite annorlunda ut.

Nu googla lite på...det får ni veta en annan dag =)

Trevlig kväll!


Ps får se om jag pallar att gå upp imorgon. Lite lätt fuller, ha,ha!

Fredag

Sitter med ett glas rödvin i handen. Storlek large. Rymmer en hel del faktist=) Nu har vi frisknat till igen. Jag jobbade igår och det kändes helt ok. Lyckades byta 3 bajsblöjor i loppet av en timme, mindre kul...

Idag har jag och Nunisen varit i simhallen och härjat. Riktigt kul! Har inte sett honom så nöjd och glad på länge. Nu sover han gott i sängen. Vår lille son har nog kommit in i trotsåldern nu...Blir precis asförbannad för ingenting. Gråter så han nästan spyr. Jättehemsk, men samtidigt måste man ju stå på sig och inte ge fter för då kommer han lära sig att om man gapar och skriker så får man som man vill.

Imorgon ska vi iväg en sväng på kalas. Min mormor fyller 92 år på måndag. Fina lilla Maja=)

Strax ska vi kolla på gladiatorerna.

Trevlig kväll!

RSS 2.0