Ursäkta mig...

...Men när jag sätter på tv:n en Lördag kväll efter att ha hälsat våren och sköna Maj välkommen, då vill jag väl för sjutton inte sitta i mysläge under filten och titta på ishockey?????!!!! Jag sappar vidare på tv-kontrollen och vad finns det att se?? Jo, bara skit rent ut sagt. Nu får kanal 4 fakta surra i bakgrunden med cocaine cowboys.

Jag och Sune har varit nere i Gräfsnäsparken nu ikväll och lyssnat på lite tal och prat samt kören som typ består av alla mina gamla lärarinnor samt några till...Märks kanske att vi bor i en ganska liten by...Fast bara därför, så betyder det inte att dessa människor inte kan sjunga. För det kan dom och  jag tyckte att det var väldigt fint. Vi stannade dock inte så länge eftersom det blåste ganska rejält och var rent ut sagt skitkallt.

Besiktigade syrrans bil idag och det gick bra. Var bara en lampa som var trasig men det sa jag att vi kunde fixa själva.

Imorgon skall jag och Sune åka en sväng till Kvänum, där det är cykeltävling. Jag kommer inte vara med och tävla (Är i total oform) IGEN=( Men jag skall bidra med lite pengar till klubben i form av att käka några korvar=) I like!

Trevlig kväll!

Har väl lite mer att berätta, men det får bli imorgon kväll ist. Så håll ut=)

Tjingeling!

En fullspäckad dag idag!

Nunisen åt välling vid 06-tiden, röjde runt en stund medan jag låg som en dö sill i sängen. Gårdagens konfransierjobb tog knäcken på mig=) Vi somnade iaf om efter cirka en timme och vaknade inte förrän närmare halv 10. Klockan 10 skulle vi träffa mammorna i parken, så det blev lite småstressigt.

Vi hade jättemysigt och sjön låg nästan helt spegelblank. Sedan gick vi hem, åt lunch och somnade igen. Stensov i 2 timmar. Åkte med mamma till Sollerunn för lite ärenden och lät Sune leka en stund på lekplatsen vid skolan. For hem och jag fick månadens fnatt! Började med bilstädning och mor min hjälpte mig att dammtorka. Den är sjukt fräsch nu=) Tack mamma! Innan vi fick barn hade jag bestämt mig för att ej ha en sådan skitig och ostädad bil som många småbarnsföräldrar har. MEN vår bil är nog fanken den värst ostädade jag någonsn sett. Fast nu är det råfräsch!

Ja...jag får fundera på en stå up komiker karriär...Igår drog jag några skämt(Det var la typ 200 pers i lokalen) Fast de enda som garvade var Lotta och Åsa. Tack för att ni är mina vänner=) Jag får nog finslipa lite på mina repliker. Ha,ha!

God natt å puss på er

Skön dag

med fullt upp. Började förmiddagen med att vara barnvakt åt Johannas son medan hon var hos tandläkaren. Sedan gick vi till Johanna, fikade och myste på hennes altan.(Innan åt vi ite lunch och vilade middag en stund) Sedan hem för tillfixning, då jag lovat bästa Lotta att vara konfransier på deras dansshow med alla barn och ungdomar som gått i dansskolan de haft under vårterminen. Det gick la bra, tror jag...Nu är jag iaf trötter och försöker varva ned här i soffan.

Imorgon förmiddag blir det nog mamma-barnträff i Gräfsnäsparken...Hoppas på bra väder annars kan det kvitta!

Trevlig kväll på er!

Allra första

jobbdagen sedan den 22 december 2010...Känns bra=) Kan dock lova att jag är glad att jag börjar kicka igång lite lätt. Skulle inte palla att hoppa på ett heltidsjobb direkt. Detta är helt perfekt för mig. En dag i veckan cirka 6 timmar per gång.
Skulle gärna berätta allt jag varit med om under dagen, men kan tyvärr inte detta då jag har tystnadsplikt. För er som inte vet vad jag har fått för jobb så kan jag i alla fall säga att det är som personlig assistent till en man.
Det var underbart att få vara borta en dag, för att sedan komma hem och pussa och krama sönder stackars Sune.
Jag har faktiskt inte saknat honom någonting under dagen, men blev ändå riktigt glad av att få komma hem och hålla om honom. Strax kommer även hans far hem och då tänker jag krama å pussa sönder han med. Så det så Emil!

Nu ut å kolla runt på platsbanken efter mer jobb. (inför hösten då förstås) Sune har fått dagisplats from. 1 Augusti.

Trevlig kväll!


Igår och idag

Igår eftermiddag fick jag migrän igen och kröp till kojs redan 20.00. Funderar på att boka tid hos optikern, eftersom jag haft mer eller mindre ständig huvudvärk i 2-3 veckor nu...
Slutade för övrigt ta tabletterna för foten och knät igår. Hoppas snart känna mig mindre svullen. Och viktigast av allt, att min kropp blir glad och skadefri. Vill börja träna ordentligt igen. Cykelvasan närmar sig och jag vill banne mig inte trampa runt som värsta sopan!

Idag har varit en mysig dag. Jag och Sune har hängt hos mina föräldrar. Vi har hälsat på hans gammelmormor och även varit i Gräfsnäsparken och lekt. Han somnade som en stock!

Trevlig kväll!

OS-galan

Hittade klänningen idag som jag hade på Roosenbaad, när Emil bjöd med mig på OS-galan för några år sedan. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få på mig den! Har känt mig otroligt svullen eller snarare fet som en padda sista tiden. Gjorde faktiskt en grav-test igår, det var negativt, så antar att tabletterna jag äter för foten och knät spelar mig ett spratt. Tror att det är sista dagen att ta dessa dumma piller imorgon. Hoppas på att tappa typ 3 kilo vatten sedan.

      Här är jag i alla fall i klänningen



Jag kunde fasen lika gärna haft 2 huvuden och ett bröst! Alla tre är ju i princip lika stora. Helt sjukt. När jag blir vuxen och fött klart mina barn då skall här förminskas el. lyftas och fixas till=) (Tänker då på brösten och dubbelhakan=) )

Här kommer några påskkort på Nunisen. Vi körde dalahästtema då vi varken hade påskharar eller höns i huset.

 Glad påsk!

Spelar piano

 Sune och hans moster

Hoppas att ni haft en fin dag.

God kväll!

En grej till

Undrar en till grej:

Vad använder man sardeller till?
Jag skulle in en snabbsväng på ica för att köpa bröd och välling. Lovade mamma att köpa vispgrädde och ansjovis till morgondagens jansson. Hon satt kvar med Sune i bilen. När jag stod och letade på hyllan så fann jag inga. Men sardiner fanns det många varianter av.
Sardiner i tomatsås, sardiner original med mera. Jag stod och läste på alla olika sorters sardinetiketter och funderade på om den grejen jag skulle köpa hade tagit slut. (Fick hjärnsläpp och kom ej på namnet) kanske hade de tagit slut... vinklade ögonen lite åt vänster. DÄR! Hittade dem! Sardellerna stod lite längre in på en hylla på övre plan. Mamma sa att hon bara behövde en burk, men jag som hatar när saker inte räcker eller tar slut tog 2 för säkerhets skull.

Halvvägs hem i bilen (Mamma körde) Sa jag att jag köpte 2 burkar med sardeller. -Sardeller??! utbrast mamma. Och då kom jag på att det var ansjovis jag skulle köpa. Snacka om hjärnsläpp. Det börjar ju inte ens på samma bokstav. Pinsamt.
Så, vad sall jag ha 2 burkar sardeller till?

Strax sova här. Tror jag...Big brother börjar iofs. snart...
Natti

En bra dag

Vi har ett antal uthus på gården med rum fyllda av skit och bröte. Men vissa saker är givetvis också bra. Jag, mamma och syster har börjat röja upp bland grejerna idag. Det tog halva dagen och vi har knappt kommit halvvägs...
Jag hittade ett gammalt huckle som jag här nedan poserar i.

                                  Lagom till PÅSK



Lillgrabben var helt slut när det var läggdags. Men självklart ville han inte sova. Slutade med att han tippade åt fel håll i sängen och och totaldeckade.

                                      Plutten min



Jag undrar:
I en av lådorna som vi kollade igenom så fann vi en gammal sockerskål med tillhörande snippa för mjölk.

Då undrar jag hur sjutton och vem sjutton som har kommit på att tjejers könsorgan skall kallas snippa??? Det kommer ju ingen mjölk därifrån...Eller skall man fråga mannen om han vill stoppa sin "spena" med mjölk i snippan ,eller vad är det frågan om?!
Har vi använt alla ord som finns i det svenska språket så vi är tvungna att återvinna de gamla orden som knappt används längre? Jag blir förvirrad...Tacksam för svar.

Imorgon tävlar Emil i Sydafrika. Första världscupen  för i år och den verkar även sändas på freecaster med start klockan 14.30.

Trevlig kväll och GLA PÅSK på er!



Dagen

Tjo!

Sitter i soffan med tv:n på och datorn i knät. Sune somnade senare än vanligt. Min syster och mamma har ätit kvällsmat mes oss och efter det tyckte inte Sune det var kul att lägga sig. Det har varit en lugn och skön dag med härligt vårväder! Imorgon har vi inget vidare planerat. Kanske att jag försöker få till en liten cykeltur...

God kväll!

Forts. från föregående.

Eftersom datorn krånglar lite så delade jag upp detta blogginlägg. Trist om allt man skriver skall försvinna... Läs föregående inlägg före detta.

Klockan 18.30 hängde jag med ett härligt gäng ut på cykeln. På tisdagar är det gemensam träning på allebike för den som vill. Både landsväg och mountainbike. Inget tvång att vara klubbmedlem då detta är en öppen träning där alla ansvarar var och en för sig. Lät nästan som värsta reklamen ha,ha!

Tanken var att jag skulle trampa med cirka 30 minuter och sedan styrketräna lite grann. (Min dokotr tycker att jag skall ta det lite lugnt) MEN så blev inte fallet. Jag var med på hela turen och jag njöt av varje sekund. (Sanningen var blodsmak i munnen och nära spya) Fast det var sjukt kul iaf=)
Skäms inte ens för denna "vackra" rand som jag lyckades få på vaden.

Eller lite kanske...

Trevlig kväll på er! Strax läggdags här


Bästa dagen på länge!

 Blev pytt i panna från euro shopper till kvällsmat



Dagen började med besök på bvc för mätning och vägning av Nunisen. Han var 79 cm lång och vägde hela 11,8 kg! Inte konstigt att det börjar kännas lite motigt att bära på honom längre distanser och stunder.

Efter det åkte vi till Alingsås där Sune skulle vara hos moster Jenny medan jag åkte vidare till Götet för arbetsintervju. (Jag har sökt jobb hos en man i stan som personlig assistent.)
Intervjun kändes riktigt bra och jag tyckte att personkemin stämde bra, vilket är väldigt vikitgt.
Några timmar senare fick jag samtal om att jag fick jobbet!!

Idag

Tjo!

Fattar mig kort då jag än en gång lyckats få en ordentlig huvudvärk. Antar att jag är klen. Synd att man inte kan byta skalle när den börjar bli gammal och sliten...

Idag har jag iaf. varit på intevju på bingohallen i Alingsås och det kändes bra. Får besked på Onsdag. Imorgon är det en ny dag med nya tag. Jag skall med Nunisen till bvc för mätning och vägning och sedan vidare på en ny intervju. Har för övrigt sökt ytterligare ett jobb idag, men det håller jag för mig själv tills jag kallas på intervju ha,ha!

Ska hänga tvätt nu och sedan borsta tänderna.

Natti!

Det har för övrigt varit sjukt varmt idag typ 20 grader. Helt tokigt!

En mysig dag

Jag Nunisen och min mor har varit och hälsat på min 90-åriga mormor på förmiddagen och jag tycker så himla mycket om henne. Mamma och Sune hjälpte till å påskpynta lite i hennes lägenhet(hon bor på äldreboende)
Vi stannade tills hon skulle äta lunch och sedan for vi vidare till korvmojjen för å äta. Jag har varit sjukt sugen på korv och mos med gurkmajonäs i si sådär 3 veckor. Gissa om maten smakade bra?=) Efteråt blev det en mjukglass med chokladsås.
Sedan for vi hem, jag och Sune tog en låååång powernap på ca 2 timmar. Efter det åt vi mellis och åkte för att hämta upp mamma igen. Vi åkte hem till mormors syster Stina för att hämta ägg( hon är vår äggleverantör då hon har egna höns)
Där syndade både jag och Sune så det stod härliga till!! Stina är en hejare på att baka och det fanns typ 7 sorters kakor att välja på...

Nu ska jag kika big brother=) Ingen idé att skriva matschemat då det kommer se illa ut. Ha,ha!

Undrar bara en sak...
Varför måste/går grabbar och män som gör lumpen eller är i armén alltid i helställ? Då menar jag att de är militärklädda från topp till tå...Bara undrar, är de tvugna att se ut så? eller är det bara fanatiska och har kanske endast en garderob fylld med militärplagg? Inget illa menat. Men killar "småkillar" ser ju bara mesiga ut i denna utstyrsel. Fast männen e väl ganska manliga...=)

Trevlig kväll!

Ps: Imorgon intervju på bingohallen

Avvänjning

Det har blivit väl mycket sött att äta sista tiden. Idag tog jag mig i kragen och började min sockeravvänjning. Tänker skriva upp vad jag äter nu igen, för att få en spark i arslet. Lättare att hålla sig när jag vet att andra kan se vad jag stoppar i mg om dagarna.

OBS: jag stressar inte med att gå ned mer i vikt. Tanken är att hålla den vikt jag uppnått och må bra=)

Dagen idag:

Frukost: 3 knäckebröd med smör, skinka och ost samt en kopp grönt te

Mellanmål: ett äpple

Lunch: Stekt ris med ägg och bacon tillsammans med grönsakswook

Mellanmål: 2 knäckebrö med smör och ost samt en kopp grönt te

Kvällsmat: samma som lunch

Några kort på busungen







Emil är i Tyskland nu och ska tävla där i helgen. Tyska bundesliga. På Måndag åker han vidare till Sydafrika. Själv ska jag en sväng till Alingsås imorgon och trampa en sväng med bästis Lotta.

Nice kväll!


Mysig em och kväll

Idag testade jag å köra för första gången. Gick riktigt bra=) Å var kul!

 Jo, jag hade hjälm när jag körde

Och nej, Emil satt inte bakom hela tiden=) Jag kan faktiskt själv!




Efter att ha pratat med läkaren. satte vi Sune i cykelkärran och trampade ett varv runt byn. Jag tyckte att knät kändes helt ok, men är nog smart att skynda långsamt...

Tidigare idag har vi varit i Gräfsnäsparken och lekt med Sune.

Han har matat ankorna för första gången



Vi har lekt på lekplatsen och tittat på utsikten





Nu ringde telefonen!!! Jag skall på intervju på Tisdag för personlig assistansjobbet=)

Fin kväll!

Borde aldrig

ha svarat i telefonen som jag just gjorde. Trodde att det var från det ena jobbet som jag sökt. i stället var det farbror doktorn som undrade hur min fot och knät mår. Jag sa att de nästan var helt återställda och undrade när jag kan börja trampa cykel igen. Jag fick lov att börja i dagarna=), men ta det lugnt. Undrade också om det var okey att tävla 1:a maj i kvänum,( Trodde svaret va glasklart ja) å det var det tydligen inte. ??!!!!!!???? Det är ju skitlångt dit. Jag gav mig inte utan försökte lirka lite med honom och sa att tävlingstiden bara är lite drygt 30 min, då tyckte han att jag var envis....Tänk att man kan bli så lack på bara ett så kort samtal. Skit! Skit! Samtidigt är det ju jättebra att doktorn brys sig, eller vad han nu gör...följer sina doktorregler...I´ll be back å då jävlar!

Halsskav

Igår hade jag lite känning i halsen och idag är det tyvärr lite värre...Skit samma. Knät känns riktigt bra idag så jag är glad iaf=)

Sitter å väntar på samtal från personlig assistans. Hoppas på att få jobbet!

Fin dag!

Nu jävlar!

Idag har varit en kanondag och jag har fått gjort lite vettiga saker såsom att vika tvätt, byta bajsblöja 3,5 gång, lagat mat, pratat med viktiga personer och BAKAT=)

Igår köpte jag nya gardiner till köket och lyckades byta till dessa idag.

            Köksgardinerna före bytet



                           Och efter



Gjorde en kasslergratäng med potatis, morötter och broccoli till lunch. Fick ett jädra sockersug efteråt och tog mig an att baka en liten kaka...Gick la sådär bra... Jag är totalt kass på bakning! Denna kaka skall vara en kärleksmums, men den blev en halvtorr chokladsmakande look a like kaka.



Telefonen har ringt sjukt många ggr idag! Två samtal var speciellt trevliga då det var ifrån två jobb som jag sökt. På Måndag skall jag på anställningsintervju på bingohallen i alingsås och imorgon får jag reda på om jag kommer till en annan intervju ang. personlig assistans=)

Knät känns riktigt bra idag också, livet flyter på! Imorgon skall jag nog försöka mig på att trampa en sväng...

Trevlig kväll!

Första träningen på länge

Japp, idag fick jag tagit mig i kragen och lyft lite skrot på gymmet. Blev väl si sådär 30 minuters styrketräning. Endast överkropp fick jobba idag, då knät inte känns 100 än. MEN snart så tror jag faktiskt att jag kan trampa lite igen=)

Sitter i soffan med den stora älsklingen och väntar på att rotfrukterna i ugnen skall bli klara. Det blir dem till kvällsmat tillsammans med kallrökt lax, nam,nam.

Nu i eftermiddag har hela familjen inklusive min mamma varit i tygladan på Vargön och köpt tyg. Vi ska fixa nya kuddar till soffan och så ska det bytas gardiner i köket. Kommer kort på detta i dagarna.

Trevlig kväll!

Söndag

Å vad kul det kan vara med sugrör!

  

Igår fick Sune en leksak av sin far. Då han är lite liten än så får hans Pappa leka så länge=)



Det har varit en bra dag. Underbart härligt väder! Nu ska jag snart kolla på big brother-utröstningen.

Trevlig kväll!

Gårdagen

Tack tjejer för en härlig gårdag! Jag mår faktiskt som vanligt idag, trots att jag fick i mig ett antal cider, är möjligen lite tröttare än vanligt...


       Efter 5 cider och innan tillpiffning



       Inne på sjätte och lite snyggare=)



                  Lillasyster och jag



              Lillasyster oc bästaste Lotta


Party,party!

Jag är taggad!

Det är kanonväder och +15 grader i solen. Jag är jätteglad för alla tjejerna som kommer till Alingsås idag och som skall cykla ute. Själv är jag redan sugen på att korka upp. Like old days=) Fast får allt ta å hålla mig några timmar till... Nu ska jag packa väskan med saker jag behöver lite senare. Knät och foten känns bättre, så håller mina tummar hårt för att snart vara back on the bike. Shit vad cykelsugen jag blir när det är solsken!

Ha en fin dag!

Det skall jag ha och jag ska verkligen njuta av varenda sekund.

Skrek som en gris

Så här ser mina ben ut för tillfället...



Emil hade långpass på schemat idag och Sune fick jag lämnat till en av de underbara mammor som jag lärt känna under året. Tur var väl det, för annars skulle Sune aldrig velat sätta sin fot på en vårdcentral efter denna dag. Hans mor bröt totalt ihop=( Satt i väntrummet och försökte samla mig och när doktorn ropar mitt namn så undrar han om jag var nervös. Jag bet ihop käkarna så himla hårt att jag knappt kunde öppna munnen för att säga hej.

Hann bara gå in i salen för att direkt vända om och gå på toa. Tillbaka på plats lade jag mig på britsen och hela min kropp skakade som på en stackars livrädd nakenhund. Jag försökte mig på att köra lite profylax, men va fan det gick inte alls. Doktorn skulle spruta in i knät först och mina tårar började rulla ned för ki8nderna. Jag bad den unga läkarassistenten som antagligen var lika gammal som min lillasyster, att nypa mig hårt i armen samtidigt som nålen skulle in i knät. Det gick faktiskt över förväntan! Var bara ett litet stick och sedan var det över.

Inför nästa spruta blev jag ännu räddare å började hacka tänder samtidigt som jag skrek till tjejen att göra tusen nålar på min arm så hårt hon bara kunde!!! en sprutan gjorde så in i helvete ont att det bara svartnade för ögonen=( Dom fick hissat ned huvudändan på sängen i maxläge och hållt upp mina ben rätt upp.

Jag klarade mig=) Efter detta skulle jag ta ett blodprov i armen för att skicka vidare till någon reumatikerkoll.
Blodprovet gick galant!

Jag måste dock ta det himla lungt några dagar, så blir inte ens gymmet för min del i morgon. Planerat att korka upp vinaren redan på tidiga eftermiddagen och försätta mig i någon slags underhärlig berusning=) Tänker avsluta kvällen med en hejdundrandes bowling istället!

Trevlig kväll!

Nervös like shit

Imorgon förmiddag skall jag släpa mig till vårdcentralen för att få en otäck och ond spruta i mitt knä. Å antagligen vill doktorn spruta in i min fot också, men det kanske går att förhandla...
Jag har ju som sagt ätit kortisontabletter i 4 dagar för en vätskefylld fot och ett vätskefyllt knä. Sista dagen var i Tisdags och då kände jag mig näst intill helt återställd. Trodde faktiskt att jag skulle kunna trampa i helgen, fast det blir nog tyvärr inte så.

Håll tummarna för mig imorgon klockan 10.00. Jag ska tydligen bli stucken i armen också för ett reumatismblodprov.

Idag har jag och Sune varit å hälsat på en gammal kollega till mig och det var jättemysigt.

                       Jag och Nunisen



Sune fick gummistövlar av mormor häromdagen



      Å jag fick köpt mig ett par vårskor



Trevlig kväll!

Full fart

Idag har jag och Nunisen varit i Vara och hälsat på min vän Maria samt att vi varit på mitt gamla jobba och tagit en trevlig fika. Fattar inte hur jag skall orka att börja jobba när jag blir helt slut av att bara sitta på fritidsgården i 2 timmar med en kopp te i handen...

Lite bakslag på knät idag...Farbror doktorn skall ringa mig imorgon, får se vad han säger då.

Imorgon skall jag å Sune till Alingsås å hälsa på en gammal kollega till mig och hennes son på 8 månader. Skall bli kul då vi ej setts på cirka 2 år.

Trevlig kväll!

Bloggtorka

Tja.

Lite seg på att uppdatera här...Känner att jag inte riktigt haft varken tid eller lust. Fast lusten är det nog mest, då jag typ har all tid i världen. Letar frenetiskt efter jobb. Tror att jag kan bli en mycket bättre mamma om jag får lov att jobba lite och träffa vuxna människor några timmar i veckan...Kan inte förstå de som varit arbetslösa i typ 25 år! Då hade jag tagit livet av mig för länge sedan. Näe, jag uppmanar er inte att göra detta, MEN jag hade aldrig pallat att gå ut och dag in utan att göra någonting vettigt. Om jag inte får jobb så funderar jag ärligt på att söka en praktikplats. Måste man väl kunna göra utan att gå i skolan??

Nu in en sväng å kolla läget på platsbanken, sedan vila lite middag...

Bowling=underskattat

Igår var vi med våra vänner Hanna och Erik på Stures sportbar i Alingsås. Vi åt gott och bowlade en timme. Jag och Emil gick ut hårt med varsin strike, sedan bara han ökade och själv bröt jag näst intill ihop=(

Jag har lätt underskattat bowlingen! Efter 25 minuter var jag helt slut och hade mycket hellre tagit mig en ordentlig barrunda, MEN det går inte riktigt hand i hand med att va småbarnsförälder så jag la ned den idén. Pallar inte att vara bakfull med lillgrabben hemma.

Emil vann då självklart bowlingen och jag får väl medge att han faktiskt imponerade=) Själv blev jag lite smått fuller på ett glas rödvin och en cider.På väg hem i bilen fick jag migrän så det blev bums i säng så fort jag kom innanför dörren. Något sliten är man allt idag. Ska då tilläggas att vi redan var hemma vid 22.30-tiden...Sliten morsa.com

Några bilder från gårdagen

                        Jag och hanna




                        Jag i discoljuset

                               Fjortisbild



Nästa Lördag ska jag dit igen! Hur skall detta gå?? Är ju typ fortfarande andfådd sedan igår. Gillar inte att förlora, så pulsen var på topp hela bowlingtimmen. Ska nog ha gympakläder på mig på då...man blir ju genomsvett!

Go morron go morron

Disigt ute idag. Vem bryr sig?? Inte jag i alla fall, fast kan förstå att Emil kanske tycker att det är halvkul att trampa i detta väder. Själv är jag ännu en gång glad att jag inte är proffscyklist=) En annan sak som jag också är glad över, eller snarare lycklig över är att knät börjar kännas bättre. Jag började med kortisontabletter igår och ska äta dem i ytterligare 4 dagar. Tror och hoppas att jag snart är back on track. Yes!

Idag blir en trevlig dag. Vi ska hem till mina föräldrar på lite kalas, då min syster fyllde år igår. Ikväll ska vi träffa 2 av våra vänner för mat och bowling.

Fin dag!


magpasset

Japp, fick till några minuter magträning ikväll



samt en mysig promenad med mina grabbar inklusive Johannas familj.
Doktorn ville gett mig spruta idag, men jag ville inte, kände mig som en liten livrädd unge...Sedan sa han att om jag bara hade haft problem med foten eller bara knät så hade det blivit nålen. Nu fick jag som jag ville och fick med mig kortisonpiller hem istället. Så nu ska det  knapras i 5 dagar framöver. Hoppas,hoppas på att bli bra sedan=)

Syster min fyller år idag. Grattis Lillis!! Detta är ej ett skämt=)

Dagen:

Frukost: 3 knäckebröd med bregott och ost+ en kopp grönt te

Lunch: Tacobuffé

Mellanmål: En halv banan+ två riskakor med honung

Kvällsmat: En hamburgare+ en kopp rött te+ marshmallowsfluff

En promenix blev det och några min magträning

Trevlig kväll!

RSS 2.0