Ursäkta mig

Eller nä, jag tänker inte ursäkta mig alls. För alla har vi olika smak. Jag var just inne på en hemmstylingsida för att få lite insperation för kommande hus. Jag tänker då främst på tapeter och möblemang.
Vad får jag se?! Jo vitt, vitt, vitt. Inte vidare mycket tips. Det verkar som om det är inne att ha vitare och sterilare hemma än på självaste sjukhusen. Jag älskar också vitt, MEN INTE BARA. Ett vitt rum med vit matta, vita tavelramar(med svartvita kort, vitt bord, vit soffa och vitt,vitt,vitt!!!! Vad är det för fel på färg?
Hur kul kan det  vara för ett stackars barn med ett vitt sovrum och endast vita saker.
Jag har länge funderat på att skriva en barnbok. Kanske skall den inrikta sig till alla barn som växer upp i helvita hem. Den skulle kunna handla om de vita små lammen och deras bräkande vita mammor. De kan gå på grönbete, eller jag vet nåt ännu bättre, de kan käka SNÖ!!!!

Jag känner för att vara motvals kärring. Har verkligen lust att måla alla mina rum i olika färger=) Visst vore det underbart med en lila gästtoalett med kristallkrona i taket och en turkos fondvägg över sängen? Med ett familjeporträtt i stor storlek, omsluten av en rosa tavelram. Jag tror jag skall måla matsalsrummet i gult, eller varför inte i regnbågens ALLA färger=)
Jag skulle heller vilja uppleva hippietiden jämfört med stela och trista 2000-talet.


Trevlig kväll på er!
         


Bläräkningar

Just suttit med Emil och betalat räkningar. Kuuuuul. Men det kan jag ha då jag typ inte betalat räkningar på 2 år. Näst intill pinsamt faktiskt...Jag har faktiskt varit ganska sparsam sista tiden. (Nä nu menar jag inte att jag varit dumsnål och låtit Emil betala) Men jag har faktiskt hållt lite i pengarna, så ikväll har jag startat ett nytt sparkonto. Samt lagt undan några kronor till Nunes sparkonto och så har jag lagt sparat en del till blivande saker som behövs när vi flyttar. Jag längtar!!

Imorgon är det redan Fredag. Denna vecka har gått sjukt fort! Emil åker till Holland imorgon för att köra race, men han kommer hem på söndag igen... Fast åker igen på Tisdag=( Ja,ja va sjutton! Vi klarar oss=) Han är snart hemma igen.

Fin kväll!

tapeter

Iklädd morgonrock, mysbyxor samt raggsockar sitter jag vid köksbordet och gör detta blogginläggg. Hösten är här. Jag tände faktiskt ett litet ljus till frukosten för att mysa till det en aning. Jag känner mig ganska till freds med livet. Jobbet flyter på helt ok nu efter ett möte med kollegan och rektorn där vi fick rett ut saker ocg ting genom att lägga korten på bordet. Det känns gott. Emil är hemma(åtminstone till på fred) Sune mår bra och är glad. OCH vi skall snart om ett tag, typ en månad flytta till ett annat hus=)

I vanliga fall skulle jag bli höstdeppig, men det känns ganska skönt. Jag är ju ändå inte ett stort fan av värme och bad. Ska jag vara ärlig så har jag inte badat på typ 3 år...

Här är några av följande tapeter jag funderar lite på...Ingen av dem känns som lämpliga till fondväggen över sängen. Jag funderar snarare på en liten fondvägg i matsalsrummet över ett sidebord.


Denna är lite turkosaktig. Svårt att se. Finns även i svartvitt.



Finns även i gråvitt. Fast jag föredrar nog hellere beige...



Ja...Inte ens säkert det blir någon av dessa. Jag spånar vidare.

Nu packa och byta om. Hurtiga jag (NOT) skall cykelpendla till jobbet idag=)

Fin dag!


Kära...

Kära Svärmor och kära allihopa andra som tror att jag skulle tapetsera ett helt hus utan att fråga. JAG LOVAR att jag aldrig skulle göra detta. (Sambon Emil trodde tyvärr att jag säkert skulle kunna få för mig att göra detta också) Men svaret är alltså NÄPP. Lite vett har man väl ändå inför pannbenet?! Trots att jag iofs kan få för mig lite tokiga saker som att tex drick grogg utan groggvirke och plocka upp stackars liftare som står vid vägkanten. Men jag skulle aldrig tapetsera eller måla utan hyresvärdens tillåtelse.

Idag har familjen varit en sväng i Alingsås igen(Tänk att hjärnan redan börjar ställa in sig på att bo i Alingsås, att vägen dit känns lika lång som en biltur till Ikea strax utanför Gbg)

Jag har faktiskt också rört på röven idag i och med en promenad runt byn. Ska erkänna att jag just nu är i sjuk oform. Men Emil har varit borta och jag har ju börjat ett nytt jobb. Det var ju typ drygt en månad sedan nu, men jag tycker att man kan skylla på det minst en månad till...=)
I alla fall, när jag hade promenerat, lagat mat i 2 timmar och käkat, så undrade Emil om jag inte skulle ta en cykelsväng också. Hallå?!?????!!!!! Gissa om jag cyklade? Öh, näe.

Nu har vi ätit kvällsmat och jag ska stoppa i mig lite smarrig chokladglass. Skyller på Indianer i dalen vilken dag som helst.

Trevlig kväll! 

Flytt

Sitter å kollar in begagnade möbler på nätet. Jag och min lilla familj skall bli Alingsåsbor. Vi har fått möjligheten att hyra en söt liten stuga(Typ som den vi bor i nu) fast betydligt större. Nu bor vi på ca 2,5 rum+ kök och vi kommer få 5 rum och kök inklusive 2 toaletter dit vi skall flytta. Gött att inte behöva stå i skiykö, ha,ha skämt åsido. Det ska bli riktigt spännande och jag kommer ha ruskigt fina träningsmöjligheter, med typ 60 meter till gymmet och skogen bakom husknuten=)

Just nu består största delen av mina dagar av intensivinredning. Jag har huset i min skalle och funderar på tapeter, möbler och dylikt. Soffan har snart stått på alla möjliga vis, matsalsrummet har haft olika tapeter och just nu klurar jag på Sunes rum och hur man tar till vara på ytan bäst. Så kul!

Helgen har varit grymt lugn och skön. Igår förmiddag for vi och min far till Upplo för att kika folkrace. Hur kul som helst! Jag frågade Emil om vi inte kunde bli en sådan familj ist för cykelfamilj. Det var lite ballare att kika på. FAST jag tycker allt om cykelsporten med=)

Idag cyklade Emil en sväng och avslutade hos våra vänner Lotta och Peter. Där mötte jag och Sune upp och bjöd på lunch. Det blev pata med ädelostsås (Skitboring omni frågar mej) Men Emil och Lotta önskade det. Och vad gör man inte för sin kärlek och sina vänner?!

Målet ikväll är att inte somna innan 21... I förrgår somnade jag liggandes på soffan och igår satt jag för att motarbeta tröttheten, men somnade då sittandes vid halv nio-tiden...

             Här kommer ett litet kort på bästa Nunisen



                       Och mina allra bästa grabbar



Kort på mig blir en annan gång. Har iaf färgat håret mörkbrunt igen. Mycket bättre än det röda jag hade innan. Men provar man inte så får man ju inte reda på hur man kan se ut! Nästa projekt blir at raka av ögonbrynen och måla dem i rätt vinkel med hjälp av en matsked. NOT!!!Aldrig i mitt liv. Provar då hellre anusblekning.

Trevlig kväll!

Drogad

Fy helvete!
Så dåligt som jag mådde för ca 2 timmar sedan har jag nog aldrig mått i mitt liv förut...
Jag har varit ordentligt förkyld den senaste veckan och med en hemsk hosta. I fredags kväll träffades vi ett tjejgäng, åt gott och myste. När jag skulle åka hem så fick jag "låna" lite hostmedicn av en av tjejerna. Vet ej hur det stavas,men var är iaf Kokilana. Jag har tagit det någon gång förut när jag haft sån hosta att det varit omöjligt att sova på natten( Den innehåller morfin och man sover som en prinsessa)

Så sant så, jag som som en prinsessa även natten till Lördagg, men när jag vaknade kände jag mig bakfull. Emil trodde också att jag var det eftersom jag druckit lite vin kvällen innan. Men jag vet att jag inte drack speciellt mycket och tyckte det va störande att han tyckte att jag var bakfull. Dumma Emil.

Igår kväll tog jag lite mindre dos kokilana och sov även inatt som en prinsessa. Emil gick upp med Nunsen i morse och jag fortsatte sova till 10.30=) Totally underbart!
MEN när jag vaknade kände jag mig bakfull igen=( Efter frukosten så packade vi in oss i bilen för att åka till Mellby och titta på en lantgård. Mysigt tänker ni, men fy fan!
På vägen dit blev jag illamående, tunnelseende och svimfärdig. Medan Emil och Sune tog en sväng så låg jag kvar i ibilen. Min hand och överläpp domnade bort emellenåt. Och jag ville bara bli hämtad och omhändertagen av en ambulans.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen men orkade ej stå i kö, så ringde en sjuksköterska som jag känner. Hon trodde absolut att jag reagerat på hostmedicinen. Strax efter jag pratat med henne så kom en vän förbi som för övrigt jobbar med busar och tyckte absolut att jag såg ut att tända av=( Fy farao!!! Mår bättre nu men fortfarande lite väck i skallen. Hade gärna sovit, men kokar majskolvar å ska äta dessa snart...Jag känner mig lite som en gubbe i ett tv-spel. Känner mig liksom odödlig. Ganska häftigt iofs=)

Ska piggna till här å bli vanliga Anna snart igen hoppas jag.
Min mammas kommentar: Ja...det kanske är Anna i ett nötskal...Å lte kokilana, det brukar jag ju sova gott av. Lite sånt tar vi...

Tyvärr känner hon mig väldigt väl, så jag kan faktiskt bara flina å hålla med. MEN jag mår skit

Sjuk

Japp. Då har man åkt på en trökig förkylning. Jag blev sjuk i Måndags med 40 graders feber, huvudvärk och hosta. Nu är jag feberfri men trött och sliten. Blir till att vara hemma imorgon med och ´förhoppningsvis vara helt bra på Fredag. Jag tog febern för en stund sedan och den visade lagom 37 grader.

Nu är det över en vecka sedan som jag skrivit på bloggen.Tiden har bara susat iväg och jag har minst sagt haft fullt upp. Tyvärr har jag och en av mina kollegor blivit oense på jobbet och det känns inget vidare alls, men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Emil kom hem i Måndags=) Trist att vara sjuk just då, men samtidigt gott att kunna få hjälp med Sune när man ej är kry.

På Fredag hoppas jag verkligen att jag är frisk, då vi ska ha mammaträff. Vi mammaor som gick i föräldragruppen när vi väntade våra bebisar, har under hela tiden haft kontakt och på fredag skall vi ha lite kräftskiva=)

Vi hörs! Nu vila


Värdelsös

på att uppdatera min blogg är bara förnamnet. Ursäkta mig. Emil har ju krånglat å bytt bredband å grejer å jag har deppat ihop på allt som har med teknik att göra. Nu fick jag dock tummen ur röven och lyckades sparka igång datorn. (Inte vidare svårt faktskt. Bara att stoppa in en närverkskabel) =)
Allt är bara bra här, Sune är lite snorig i snoken,men verkar ej må dåligt av det.

Jag har jobbat på för fullt och trivs helt ok. (Funderar ändå fortfarande på vad jag vill jobba med framöver) Jag känner att jag måste kunna jobba med något annat än fritids...Vill utvecklas liksom.

Idag är det VM i mountainbike. Klockan 16.30 går stratskottet för herreliten där min sambo Emil är med och trampar. Håller tummarna för han!

Ha det fint!




RSS 2.0