time out

Hoppas ni haft en fin påsk. Nu tänker jag ta time out från bloggeriet ett tag. För hur länge vet jag inte... Bara trött på data och tv- hysteri som råder. Tänker ägna mer tid år andra saker och min familj ist. Kram på er så länge

Far och son kollar in fåglarna


Dagsfärska lamm


Dukat för påsk


Ägghalvor med majonäs, räka och rom


Gravad lax och sparris


Glad påsk!

En nyvaken morsa här. Just sovit middag med Sune, fast nu är Han å Emil på våg ut för att greja. Jag trivs bättre hör:-) är iskallt ute idag. Igår kom Emils pappa och sambo på besök och jag hade ordnat påskmiddag som vi åt. Även mina föräldrar, syster och vänner va bjudna. Vi hade jättetrevligt! Idag efter frukost så visade vi Alingsås city, samt djuren i Nolhaga park. Ett får hade just pluppat ut två små. Den ena va fortfarande blöt till och med! Jag tycker lamm är otroligt söta:-)

god natt

Ligger i sängen och knör med mina grabbar. Mysigt värre :-) strax sova. Idag slutade jag jobbet vid 13-tiden, sedan för jag å hämtade Sune, sant köpte fika. En stund senare fick vi besök av min kusin Gunnar, hans blivande fru( bröllop i sommar) och deras dotter Tea. Jättekul att träffa dem, då sist var för ca 1 år sedan. Imorgon kommer Emils pappa och sambon på besök. På kvällen blir der lite påskmat. ( jag älskar att låga mat) våra bästa vönner och mina föräldrar och syster är med bjudna. Ser fram emot morgondagen! Men först sova.

Älsklingar


familjen komplett

Behöver jag säga att det är otroligt skönt när vi alla tre är på hemmaplan? I Sverige, i samma stad och samma hus. Jag stornjuter! Jag har en ledig dag idag, då Sune hade en bvc- tid kl 11.15 och jag skulle jobbat 7-13. Samt att Emil skulle komma hem. På bvc vägde vår "lilla" son 13,4 kg och var 85,5 lång. Efter bvc mötte vi upp Emil på tågstationen i Alingsås. När Emil klivit av och gick mot oss, så sprang Sune mot honom och skrek pappa!! Jag blev alldeles tårögd. Det var som på film :-) nu är grabbarna ute och leker. Själv ligger jag på soffan och tar igen mig lite. Kl halv 7 är det vårens första cykelträning, då ska jag va med en stund.

Sune har gjort massa ormar helt själv!


städat vardagsrum med påskris i hörnet


städsöndag

Efter frukost drog jag och Sune igång å städa. Vi pausade vid 12- tiden för lite lunch och sedan fortsatte vi mål timma till. Jag har dammtorkat överallt, bytt gardiner i sovrummet, samt nya sängkläder, dammsugat och grejat. På tisdag kommer vår käraste Emil hem. Längtar så!!! Han har varit hemma 4 dagar på cirka 7 veckor... Puh. Nu käka lite å kolla Big Brother- utröstningen.

RSS 2.0