Mitt nya liv

dag har jag börjat mitt nya liv. Det är absolut inte första gången men förhoppnngsvs den sista... En katt sägs ha nio liv, men jag verkar ha fler. Ha,ha! dag började jag med LCHF. Det vill säga att man äter lite OBS DET SKA SJÄLVKLART VA KOLHYDRATER och mycket fett.
På förmiddagen for jag och Sune i sällskap med vår vän Johanna tll stan för att storhandla. (Nya livsmedel tll kylskåpet)
Nu står där fet grädde på 40%, riktigt smör och flötg creme fraiché. Jag måste medge att det känns tokigt, men det ska samtidigt bl mycket spännande.

         Just nu har jag ätit kvällsmat



Det blev en tomat med mozarella. Smörstekt paprika med creme fraiché och grädde. Det låter ju inte så mycket men jag är mätt=)

Jag tänker teta detta för jag tycker ej att jag har något att förlora. Just nu mår jag riktigt pissigt och måste komma på rätt köl igen. Jag tränar ju inget nu men äter sjukt mycket och vikten börjar gå uppåt igen. Det är ej ok. Har även hört att folk som haft ledproblem blivit bättre, så nu skall detta testas!

Trevlig kväll

RaggarSune

Min och Emils son är galen i bilar. Och det är absolut inget som vi har introduserat. Måste ligga i generna på nåt vis...





Idag har vi gjort ärende  Sollebrunn, fikat och sedan träffat våra vänner på stranden en stund. Sedan sovsesta. Vid 17-tiden åkte vi till homeopaten(min mamma var också med) Efter det kvällsmat på mina föräldrars altan. Mysigt!
Nu surfa en stunde och sedan sängen.


DosePelle

            Lilla snuttisen i stora världen.





I leksaksloket i lekparken Gräfsnäs

Ännu en mysig dag går mot sitt slut. Det har nog varit en av de finaste och varmaste sommardagarna än så länge i år. Min syster kom ut vid lunch och hon hade sushi med sig. Mmmmmm, mer behöver jag inte säga. Sedan gick vi till lekplatsen och hängde. Efter det hem till mamma, igen=) Sune badadade balja och kissade på altanen,ha,ha!

Vi åt pizza till kvällsmat och myste.

Imorgon skall jag till homeopaten igen. Hoppas SÅ att jag strax är helt 100. Det känns ju bättre för varje vecka, men det är ändå väldigt segt...

Trevlig kväll!


Stolt

Jag är stolt över mn son som satte sig självmant i sandlådan idag. Hans morfar snckrade ihop den för några veckor sedan,men Sune har avskytt att få sand på sig. Idag gick han helt själv tll sandlådan medan jag hängde tvätt=) Jag är även stolt över mig själv som lyckats häva ett tvångssyndrom som jag haft i flera år. Jag har vart tvungen att ha samma färg på klädnyporna när jag hänger tvätt. Om jag tex hänger upp en tröja med 2 klädnypor så måste båda nyporna ha samma färg. Gött gött!

Efter att vi sovit middag så knallade vi ned tll parken och träffade Johanna med sina barn. Jag stötte även på en klasskomps från gymnasiset som jag typ bara har träffat en gång på 8 år. Hon hade en dotter på cirka 2,5 år. Sune satt vid strandkanten och lekte med sanden och vattnet. Det slutade med att barnen sprang runt näck då de lyckades bli pissevåta=) Sedan tog vi en sväg förbi mn mor och åt lite kvällsmat. Mysig dag idag=)

Emil är för övrigt på väg till Kanada nu...

Saknar Eml

                    Just ätit kvällsmat



Hoppas n haft en trevlg midsommar och nte mår alltför kass dag=) Själv hade jag och Sune en lugn och trevlig kväll med mna föräldrar hemma hos deras grannar. Vd 21-tden åkte jag hem för att natta Sune och själv lade jag mig vd 22-tiden. Riktgt skönt. dag har vi hälsat på mormor och sedan hängt hemma hos min mamma och pappa.

Jag, Sune och mamma gick och lekte en stund på förskolan lekplats. (Där ska han skolas n i Augusti)

                    Mamma och Sune



Vi hade lite knytis igår så jag drog mitt strå till stacken och gjorde en sommarsallad, gubbröra, marinerade räkor och dessa godingar.



Det är rullat tunnbbröd med kallrökt lax och babyspenat i. Samt en röra på phladelphiaost, majonäs, och pepparrot.

Trevlik kväll!

OBS! Vi saknar Emil. Sune har sagt pappa flera gånger idag, tittat på mig och sett frågande ut. (Han lärde sig att säga pappa för bara några dagar sedan)

Tjo

Nu har det gått några dagar igen. Igår var jag iaf hos homeopaten och på väg hem ringde jag Emil som berättade att Sune just höll på att välta spisen.
När jag kom hem så visade det sig att Sune hade tippat på spisen som hade en varm kastrull på den. Som tur var fanns det inget vatten i den, men den var tillräckligt varm för att han skulle bränna sig i ansiktet=( Han mår dock som vanligt och verkar inte det minsta ansträngt av skadan. Senare på kvällen kom pappa upp och hjälpte oss skruva fast spisen så den ej kan välta.

        Nunisen och jag efter olyckan igår.



Idag har varit en mysig dag. Vi har fått besök av lilla Hild aoch hennes mamma Kritina. Sune och Hilda hittade en liten vrå där de kunde gömma sig och mysa lite=)

                       Hilda och Sune



                              Mys pys



Imorgon skall vi skjutsa Emil till flygplatsen för nu är det dax för ytterligare en tur i några länder och tävla.

Trevlig kväll!

Trampat

Tja.

Vi kom hem från Norge i söndags kväll och sedan har dagarna rullat på. Igår kväll orkade jag ej med något inlägg. Emil vann iaf söndagens lopp också och det är ju alltid kul när det går bra för honom=)

Idag har jag klätt om till cykelkläder, på med hjälmen och testkört min kropp. Knät kändes ok. Det gick iaf att böja och det gjorde ej ont. Men jag kan än så länge bara sitta ned och trampa. Foten kändes med ok men handen si sådär. Skogen får allt vänta ett tag till, men jag är överlycklig över att överhuvudtaget kunna trampa och få cykeln att gå framåt!!=) Det blev cirka 15 minuter softisch tramping. Jag är glad=) Imorgon skall jag tillbaka till homeopaten och jag hoppas att jag mår ännu lite bättre efter den behandlingen. Jag är nog snart back on track.

Ikväll ska min mor ha hand om Sune några timmar så jag och Emil kan få lite tid för oss själva. Vi siktar in oss på att åka och äta gott någonstans.

Hörs

Emil vann och jag överlevde

 Emil vann dagens tävling i Norska Drammen.


Tro det eller ej men att stå vid sidan om en tävling och se till så att Emil får sportdryck och dylikt när han behöver är också sjukt energikrävande. Jag lyckades få Sune att somna i vagnen strax innan herrelitens start, men efter cirka 30 minuter vaknade han av en mardröm och sedan ville han ej somna om. Jag är helt slut, men Sune är tröttast. Han somnade för en stund sedan...

Emil vann som sagt och jag överlevde att duscha här på vandrarhemmet. Det är ganska snuskigt här faktiskt...
Se och avgör själv.

       Dörren i badrummet



     Väggen och gardinen



         Golvbrunnen

OBS! Ej mitt hår

Men vi har det allt mysigt här ändå=) Det går ingen nöd på oss=)

Avslutar med några mysigare kort!

                   Familjen



                  Nunisen



              God natt!


Norwegen

Tja.

Vi är i Drammen i Norge. Emil skall tävla här i helgen. Vi bor på ett av alla berg som finns här. Och här finns sjukt stora och fina hus. Inklämt emellan alla dessa nyrenoverade gammaldags trähus så finns det ett mindre hus. Här bor vi=) Spelar egentligen ingen roll... Men det vore dock nice med en fräschare toalett for example. För er som varit hemma hos oss, så kan jag säga att vår gamla toalett i stugan håller hög standard. Här har tapeterna släppt och när någon har duschat så ligger det skum och vatten över hela golvet. Alla fönster stod öppna när vi kom, antagligen för att vädra ut gammal röktlukt och gud vet vad. Några har jag stängt för att inte vi ska förkyla oss. Men vi överlever!

Nu ikväll tog vi en biltripp och var lite kulturella. Det fanns en väg sprängt i berget ända upp på ett berg som kallades spiralen. Himla coolt, synd dock att det inte var lite bättre väder, då jag kan tänka mig att det är en hejdundrande utsikt uppifrån.

              Emil vid ingången till spiralen





Sune somnade så fort vi satte honom i bilen. Han vaknade när vi bar in honom till sängen. Vi stoppade en flaska välling i munnen på honom i hopp om att han skulle somna om. Men icke...Nu är han piggast av oss alla...

Jag tog mej ett vinerbröd i väntan på bättre tider. Ha,ha skämt åsido. Vi har det bra. Nu har jag det bra.

Jag var ju hos remautologen idag och hon ville ge mig 3 sprutor. Efter första som hon gav mig i handen så ballade jag ur och vägrade som ett skrikande spädbarn. Jag skall få kortisontabletter ist=) Det var tydligen sviterna efter vinterns förkylning. Helt sjukt!!!!

                          Over and out



Sahlgrenska

Strax sova sängen här. Ej sovit middag med Nunisen idag, så är lite trött...

Imorgon skall jag på besök till Sahlgrenska. Där ska jag få träffa en reumatismläkare. Jag hoppas att de hittar någonting och kan åtgärda det snarast möjligt. Helst utan starka tabletter och grejer. Jag går fortfarande hos homeopaten för er som undrar och jag kan säga att jag blir bättre för varje gång. Det tar dock lite tid, då jag går dit cirka 1 gång i veckan. Jag vill så himla gärna bli bra, SNART. Är så sugen på att få komma igång med träningen igen. Och då kan jag lova att det blir sakta men säkert=)

Trevlig kväll

Yes!!!!!!!!!!

Idag fick lilla jag jobb=) bJag är faktiskt hur glad som helst. Jag gick på intervjun som var väldig avslappnad och trevlig och den gav mig en bra magkänsla. Innan jag for hem så skrev jag under papper och dylikt=) Jag skall jobba som fritidsledare på en närliggande skolan 60% med start den 9:e augusti. Det blir perfekt!!

Nu softa lite på soffan och sen sova säne.n

Kram

Näpp

Jag fick ej jobbet. Skit samma. Nu är det nya tag som g'ller. Imorgon skall jag på ytterligare en intervju. Hoppas på att få det jobbet ist. Sune somnade för en liten stund sedan och Emil kommer strax hem. Han har varit i Bosås och varit med på deras träning. Idag har jag iaf fått dammsugit och plockat i ordning lite. Även skurat dass. Gott med en ren toa.
Trevlig kvää

jobb

 Idag har jag varit på arbetsintervju. Det kändes helt ok och jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Imorgon eftermiddag får jag reda på hur det gått. Håller alla mina tummar och tår stenhårt!
De sista kvällarna har det varit hallabaloo här i stugan. Sune har varit övertrött och vägrat att somna. Det har slutat med att jag gett upp, bortstat tänderna och lagt mig jag med. Vi har typ somnat samtidigt. Ikväll gick det dock smidigare. Han var så himla trött att han somnade med vällingflaskan i munnen. Nu har vi bestämt att dra ned på hans lunchlur från 2 timmar till cirka 1,5 och inte sova för sent på dagen.

Här kommer några kort.

Vi åkte fyrhjuling till mina föräldrar i förrgår och åt kvällsmat



Igår käkade Sune chokladglass. Helt sjäääälv=)



Han har börjat få till ordentligt roliga miner ibland



God kväll

Emil i tv

Hej.

Sune somnade just. Jag kikar tv. Emil är ute och grejar med sin svärfar. De byter däck eller nåt...på cykeln. Imorgon är det cykeltävling i Vårgårda. Emil kommer att finnas på plats och starten går vid 10. Det är tydligen ett kort lopp på endast en timme. Jag hoppas att vår son mår bättre så att vi kan åka med och heja.

Emil är med på tv. På kanal 4 närmare bestämt. Det är någon kort reklamfilm för cykelvasan. Håll koll så kanske ni ser honom=)

Idag ringde telefonen och det var från ytterligare ett jobb som jag har sökt. Jag skall på intervju dit på onsdag. Kul,kul!

Trevlig kväll


Sune är sjuk

              och jag har sovit en stund.



Stackars Nunisen hade nästan 40 graders feber, så vi preppade honom med lite alvedon. Jag la mej bredvid och somnade jag också.

Jo förresten! Vill gratulera Sara Backlund och Ola Hellström till deras nyfödda dotter Nora. Grattis, grattis! Kolla in henne på mtbsara.blogspot.com

Idag har vi annars hängt på allebike en stund och sedan storhandlat på Willys.
Ja...livet flyter väl på. Finns inte så mycket mer att berätta just nu.

Kram å hej

Somnade före Sune

En helt snurrig kväll här. Sune kunde mer eller mindre lagt sig redan vid 17-tiden om han hade fått. Jag och Emil lät han dock vara uppe till närmare 19. Då pussade vi honom god natt och jag gav honom välling i hans säng. Han somnade efter en stund och jag smög ut sakta,sakta. Just då ringde telefonen! Skit, men samtidigt kul då det var rektorn på en skola. Jag skall på intervju på måndag=) MEN Sune vaknade och gallskrek. Efter mycket om och men enades jag och Emil om att ta upp honom och låta han vara med oss en stund. Vi åt kvällsmat och efter det gjorde vi kvällens andra försök att lägga Sune tillrätta. Men icke. Han blev totalt galen och så länge han inte kan prata och uttrycka vad som är fel så känner jag att jag inte kan tvinga honom att ligga kvar i sängen.Han kan ju faktiskt ha ont någonstans eller bara vara mörkrädd. Intee för att det är så himla mörkt ute för tillfället, men ändå...

Vi lade honom mellan oss i vår säng och försökte förgäves läsa böcker och sjunga imse vimse spindel hundra miljoner ggr. Det slutade med att han var så förbannad och grät så högt att han spydde rakt ut, Massor utav slem och en del välling=( Jag gav upp. Vi bytte lakan, jag gjorde mig i ordning för kvällen och lade mig i sängen. Emil och Sune var uppe en bra stund till. När Sune senare somnade hade jag själv redan slumrat till. Jag vaknade av att Emil lämnade sängen. Nu sitter jag här i nattsärken och funderar på att strax lägg amig "på riktigt"....Var ju liksom tvungen att blogga av mig lite. Detta har varit den drygaste kvällen på länge, men samtidigt är han så jävla rolig nu så det är banne mej svårt att hålla sig för skratt, när man borde vara som mest sammanbiten.

God natt!

Bröllopsfeber

Underbart vackra brudparet


      Och Emils söta syster som var bruden



Igår var vi uppe i Mariestad på bröllop. Emils storasyster gifte sig med sin Johan. Det var kalasbra väder och det förgyllde självklart stämningen. Nu är jag hur trötter som helst.
Sitter med min kära Emil och tittar på big brotherutröstningen.

Orkar faktiskt inte skriva mer. Förutom att Johan å malin var sååååå fina och att jag är glad över att de funnit varandra och att jag önskar dem all lycka.

Trevlig kväll!

hektiska men roliga dagar

Tjo!

I tisdags for familjen till Danmark och igår var det dags för Emil att tävla. Sune vaknade vid 06 och vid 10-tiden stod vi mitt ute i skogen där tävlingen skulle äga rum.
Det blev en heldag i strålande sol och med många trevliga människor runt omkring. Vi satte oss i bilen vid 18-tiden och bilade hem över bron. Det tog ett antal timmar och vid 01. i natt var vi åter hemma i stugan.

Nu skall vi grilla hos mina föräldrar och imorgon hålls det bröllop för Emils syster i Mariestad.

           Emil och Sune på tävlingsplatsen.



För några dagar sedan så spikade Sunes morfar ihop en sandlåda och idag blev den fylld=)



Vi eller snarare Sunes far fick även upp hans gunga,
som han fick av farmor och farfar Jan förra sommaren



Emil blev för övrigt 2:a på tävlingen och det var fullt godkänt. Jag är som ett vrak idag...Men glad=)

RSS 2.0