skit samma

Är på gymmet och rör på mig lite. Inte för att bli smal och slimmad, utan snarare för att få lite egentid och få svettas en stund. Men mest av allt för att jag blir en snällare mamma då. Så trött på alla smalideal så jag kan spy!! Har insett att jag är lagom. Jag har storlek 38 på kläder och är stolt över min kvinnliga kropp! Så länge som jag känner att jag äter bra och att jag får rört på mig några dagar i veckan och kan va den bra mamma som jag vill och som Sune förtjänar, så är jag nöjd!! det finns så många där ute som lägger all energi på att bli smal och "perfekt" att de ist. Blir sjuka. Så jag säger skit samma! Jag gör som jag vill och det som får mig att må bra. Trevlig Lördag på er. Och kom ihåg. Ni är fina som ni är ;-)

Mutor, mutor och...

Nja... Jag kom till dagis och skulle hämta sonen kl 14. En halvtimme senare skulle Han vara hos frisören. När jag ser honom där på golvet med de andra barnen så utbrister jag: Hej älskling! Kom så ska vi åka till stan du å jag. Å vet du?! Vi ska till frisören och klippa dig lite :-) Sune svarar: - nääääääj!!! Tårarna sprutar och han blir halvt hysterisk:-( jag tar Han i knät och förklarar att vi iaf kan åka dit och titta på stället... Efter lite mutning, pussar i pannan och tillrättavisande, får vi iväg. När vi kommer dit börjar Han att skruva på sig. Jag pekar på godisskålen de har på ett bord och förklarar att Han kan få äta några kolor, samt att vi kan gå till leksaksaffären när vi är klara här. Vi får komma och sätta oss. Jag tänkte sitta bredvid, men icke. Der hela slutar med att Sune får sitta i mitt knä och stoppa i sig godis samtidigt som hon klipper honom. Efteråt väljer Han rött och glitter att spraya frissen med. Vi betalar och knatar vidare till leksaksaffären. Där tycker jag Han kan köpa en liten bok, men det blir istället en grävskopa. Skitsamma!! Jag lyckades med mitt mission och Sune blev glad å sjukt fin:-) nu sova. God natt

"lilla leksaken" han fick som belöning


nöjd och glad Och nyklippt!


rekar i leksaksaffären


nya kuddar


Härlig dag!

Jag jobbade endast till 12.30 idag. For sedan hem till sonen och min mor som var barnvakt.( Han fick en dagisfrimysdag med mormor sin. Vi satt ute i solen en stund. Jag hade endast shorts och Linne!!! Tokigt. Sedan kom min vän Maria och vi for till gbg för shopping. Det behövdes för min del då jag insett att alla kläder som jag äger jobbar jag även i. TRIST. Jag hittade massa fina grejer och 2 söta kuddar till soffan. Sedan åkte hu hem till Alingsås och åt på Musses. Jag är otroligt glad över denna roliga dag, samt trött och mätt. Nu väntar sängen. God natt!! Ps. Emil jag älskar dig

En bild säger mer än...


Emil


migränskit å stolt över Emil

Ja... Var ska jag börja...tar d trista först. Inte för d drabbar er, utan snarare för ni kanske kan tycka lite synd om mig lr nåt. Ha,ha! Varje måndagkväll har vi möte på jobbet kl 17-19. Jag fick migränkänning under början av mötet och stoppade i mig en tablett. Tyvärr eskalerade det och jag kände nog som ett fyllo i en jolle på ett stormigt hav :-( sa tack för mig efter halva mötets gång och började bilfärden hemåt. 2 ggr fick jag tvärstanna Öfver av att jag höll på å både spy och svimma. Inte kul. När jag väl kom hem så la jag mig direkt i sängen och sovrumsfönstret vidöppet. Puh, tur att min mamma är här och tar hand om Sune idag. Nu till något roligare. Emil och hans teamkamrat Adam verkar va i fin form. Idag hade de dock oturen att Punka flera gånger om. Men imorgon är en ny dag med nya friska tag!! Jag är stolta över Emil i varje fall! Heja, heja :-)

En skön dag

Jag vaknade på helt fel sida imorse. Hade bara lust att gräva en grop, lägga mig där och be någon slänga på jord. Som tur är så ger jag inte upp så lätt. Jag och Sune packade bilen full och styrde bilen mot Gräfsnäs. Där har vi haft en kanondag!! Jag och syster fick trampat en sväng i solskenet, ätit god mat med familjen och lekt med Sune i parken. Nu sover godingen och jag tittar tv. Emil är kvar i Sydafrika i typ 1 vecka till. Jag längtar sjuuukt mycket efter honom. Idag har de kört prologen och de blev 6a. ( kör i tvåmannalag) imorgon ca 11 mil, med start kl 07.00.,om du vill läsa mer så gå in på cape-epic.com trevlig kväll!!

Pappa och Sune


Jag och syster


Sune idag


Sune förra året


Sune hos Mormor


god kväll

Gör återigen ett försök att lägga ut lite bilder... Tror faktiskt att det funkar nu. Idag var en skön dag. Klockan ringde 05.30. (Mindre skönt) jag jobbade 7-13. Hämtade Sune på dagis, sen for vi till Gräfsnäs. Våra vänner var och lekte en stund med oss i parken. Innan hemfärd åkte vi och hälsade på min älskade mormor Maja. Nu ligger jag och Sune i sängen och Han sover. D ska jag strax med. Men först säga god natt till er och sedan träna på att lägga upp lite kort...ses snart igen!

sune blir vaktad hemma hos Lotta


ja jädrar

Som ni ser så här jag justerat några ord på söndagens inlägg. Här även lagt ut ett kort på Sune från igår kväll.

seg söndag

Idag kunde vi haft roligare. Båda verkar vara trötta och lyckats vakna upp på fel sida. Just sovit middag, men Sune sover ännu. Vill inte vakna. Antagligen sliten efter gårdagens roliga dag. Vi åt frukost och grejade. Sen hängde vi på låset till lekplayset. Där härjade vi i två timmar, åt pannkakor och njöt av livet.sedan för vi hem. Emil cyklade första världscupen för i år. Vi tittade hos grannen och blev bjudna på mat. Hem en sväng och Sune deckade på soffan. Efter en timme fick Han lov å vakna då vi skulle till lotta på tacos. Sammanfattningsvis: härlig dag med trevligt sällskap och en glad unge. Idag sura trötta och osociala. Mina föräldrar kommer hit om en stund å äter lite kvällsmat med oss. Undrar ni hur det gick för Emil så kolla in: WWW.emillindgren. com

trött kille


stolt morsa

Sune badade nu ikväll, sen sätt Han nakis i sängen en stund. Helt plötsligt sa Han.: Sune kissa pottan. Sen gick Han in på toa, stängde dörren å satte sig. Några sekunder senare: -Sune klar! I pottan hade Han kissat och är tokstolt! Nu ligger vi i sängen och Han sover bredvid. Själv tänker jag med ligga kvar. Läsa lite på telefonen om lite allt möjligt, sen sova. God natt !!

tvtitt

Tjo! Ligger på soffan. Sune bredvid. Har halvt migrän, men fick tagit medicin så hoppas det ej blir mer... Sune titta favvofilmen trazan och banarne.

störande

Tja. Verkar bara fungera att skriva här vissa dagar... Ligger i sängen å ska strax sova. Lite bekymrad... Min kollega som roddar min avdelning på jobbet skall ju ha barn i maj. Hon har varit sjukskriven i 2 veckor pga. Diverse saker. I fred hade hon tydligen åkt in å igår fick läkarna plockat ut bebisen. Jätteglad för hennes skull, men samtidigt bekymrad över hur det blir på jobbet nu... Vi måste hitta någon, fort! Samt att vi kommer bli av med vår resurs from. 1a april. Betyder mer stress igen och det värsta som finns är att stressa och k änna att man inte räcker till. Nu sova. Hoppas detta går å läsa n säkert massa fel.SAknar Riktiga knappar att trycks på.

tidig lördagmorgon

Hej! Ligger i sängen å försöker lära mig att lägga in kort på bloggen med mobilen. Som ni ser så har jag ju lyckats en gång, men vill lägga upp en nytaget kort. Går sådär... Sune vaknade kl 06.,Han och Emil äter frukost nu. Själv försöker jag gnugga bort natten ur ögonen, för att kunna se klart. Idag skall vi köra Emil till flygplatsen. Alltid vemodigt. Får se vad jag och Sune hittar på resten av dagen.... Ha en fin lördag, så ses vi snart!

morgontesting.

.

Jo, jag lever.

Hej hopp!
Va sjukt längesedan som jag skrev någonting här. Emil har varit bortrest och jag har inte kunnat sätta på min dator och få den att fungera, Nu verkar det dock som jag bara glömt att plutta i nätvärkskabeln... (Lånar Emils dator nu)
Det mesta är ra här hemma. Jag och Sune har dock löst av varandra med diverse förkylningar de sista månaderna. Jag har varit hemma Onsd, Tors och fred med halsont och feer. Är dock mycket bättre nu, endast lite sliten.

Hoppas kunna fortsätta bloggandet igen och uppatera er som är lite nyfikna på vad som händer här hos oss. Imorgon far Emil iväg till Sydafrika och självklart känns det som alltid, ledsamt.

Trevlig kväll!

RSS 2.0