upprustad

Tjo. Idag har jag lagt några tim på mig själv. Jag är otroligt glad över detta. Ett besök hos frisören utan minsta stress tog några tim och resulterade i ett resultat jag blev nöjd med:-) kort kommer en annan dag. Efter frisssan, för jag vidare till tandläkaren för en årlig besiktning. Jag går alltid gått en gång per år, men nu hade jag ej varit där på 2.5.,ändå positivt då man får ca 300:- rabatt/år om man är under 30 bäst. Det blev endast ett kalas på 80 spänn:-) inatt när jag varit på toa och skulle lägga mig igen, hände något med revbenen på v sida. Jag fick sjukt ont och fick lov att palla upp mig med kuddar i soffan, efter att ha tagit 2alvedon. Måste fått någon nerv i kläm... Kan ej ta djupa andetag, hosta lr ligga på den sidan. Men va 17!! Föda barn e säkert 100ggr värre! (Sune e född med planerat snitt) nu sova...

Pissdag igår, mys idag

Hoj. Kröp just ned i sängen. Ont i vänster revben och har haft d några dagar. Känns som någon tung jävel sitter på mig. Men vad jag förstått, så är livmodern typ som högst nu och kan ta emot där. När bebis sjunker ned i bäckenet så försvinner förhoppningsvis denna smärta.... Igår var det den pissigaste dagen på sjukt länge. Jag hade sett fram emot att fixa mycket här hemma, Sune skulle va hos dagmamman hela dagen. Allt gick ej som planerat. Jag hittade en syskonvagn för 1500:- i Borlänge sim jag ville köpa. (Googlat och läst på under flera månader för att veta vad jag vill ha och vilket pris som är vettigt) såhär löd annonsen. Baby travel syskonvagn. Mycket fräsch. Endast körd 1sommar. Säljes pga. Utlandsflytt. Nypris 7500:- nu 1500:-. Kanon tänkte jag och skrev t Emil, son gav mig tillåtelse att köpa den. Visst kan jag väl bestämma själv. Men vill att han ska få va delaktig med. Jag för dit, köpte vagnen och undrade om hon visste vad den hette mer än babytravel. Därför ärr jag tänkte köpa en begagnad liggdel till. Hon visste ej men tipsade mig om att fråga i en barnaffär. Jag parkerade utanför kupolen, fick hjälp av en kvinna och hennes dotter ärr lyfta ur den ur bilen. Tung vagn på 17kg och en hög bil, w inte optimalt. Jag stegade in i affären och pratade med en msn jag snackar med ett antal gånger. Der visade sig vara en baby travel easy Walker modell 05 ungefär!!!! Detta betyder att d i princip e lögn art finna en liggdel till den. Antar att de hamnat på tippen för länge sen, sönderspydda och nedbajsade. Jag ringde tillbaka och så att jag känner mig lurad och ville ångra köpet. Jag fick till svar att jag ju Car nöjd med den och att d nu är för sent. Jag talade om för henne att set var en modell 04-05 och då säger hon: så gammal kan den ej vara, då minsa äldsta barn är födda 07. Hon hade 4barn. Idiotkärring!!!! Jag var så arg och besviken att tårarna sprutade och jag sa till henne att d ca jävligt fult gjort, sedan la jag på luren. Väl ute på parkeringen, skulle jag ju ha in d jävla gamla åbäket i bilen igen. Ville helst av allt bara elda upp den på plats. Fick iaf. Hjälp av en snäll man. Styrde kisan hemåt, tog en macka och deckade i sängen. Vid 17-tiden bjöd svärmor på våfflor. Mun mage som bara fått 2mackir under dagen, reagerade allt annat än positivt. Jag satt på toa sjukt länge. Hade så jävla ont i magen och kallsvettades. Usch!! Hade ju varit pricken över iet att börja kalva med:-( idag har iaf varit en toppdag. Jag har Bakat 4limpor, lagat mat, byggt en hel snögubbefamilj med Sune och haft en vän på kvälksfika. Tur att den ena dagen ej e den andra lik:-) god natt!!

Här kommer några kort!

Mina bakverk. Frukostbullar med valnötter.
Limpa med torkade aprikoser och lingonsylt
Muffins med kanel och äpple
Kanelbullar
Hemmagjord musli med bla. torkade tranbär, nötter, quinoa, solrosfrön mm.
Igår fick jag hjälp att sätta upp lampan i taket. Den ska nog bara få sitta där som en snygg detalj utan belysning. Tung som aset är den, så bra att bordet står under. Får man den i huvudet så dör man nog på fläcken.
Förra veckan var Sune hos tandläkaren för första gången. Han hade 20 fina och hela tänder=)
Förra veckan matade vi ankorna.
Tjocka magen. Taget idag.
Ha en bra dag! Här är kanonväder idag! Strålande sol och -7.

NattsuddarAnna

Morgon gott folk. Ligger i sängen och gäspar. Hör att sopbilen just tömmer soporna. Väldigt skönt att slippa vara ute så tidigt på morgonen. Jag har aldrig varit en mirgonmänniska. D får jag sota en aning för idag, då jag satte uppe igår kväll. Jag tänkte på en sak. Vore kul om ni ville komma med några namnförslag. Gärna både pojk-och flicknamn. Vi har ju som sagt ingen aning vad det blir. Gärna gamla namn som passar bea med Sune. Ha en fin dag!! Idag ska det boas vidare här. Med Sune var jag ej såhär extrem, vad jag kan minnas...

bb-möte

Visk,Visk. Lade mig just i sängen. Svårt att varva ned... Är sjukt sugen på fruktsallad. Trots att jag åt 1banan, 1äpple och 1 banan för en stund sedan... Ikväll har jag, syster och bästa grannen haft bb-möte. Ifall Emil skulle vara på jobb i ett annat land, så måste man ju ha en plan B. Tro det, lr ej, men jag känner mig faktiskt lugn och harmonisk. Fast d kan väl iofs. Ändras i en handvändning. Ha,ha!! Idag var jag och Jenny med Sune på bamsegympa, svärmor och svärfar har varit här och satt upp en kristall"krona" åt mig och jag har Bakat lite bröd. Ikväll blev det tekakor med dinkel och russin i. Trevlig kväll/natt!

Full fart Lördag

Tjo. Ja,jag e fortfarande vaken... Försöker varva ned. Full rulle här idag. Sune vakna 6.30 så d va bara å ta sig upp. Kl 07 satte vi igång med bröd och muffinsbakning. Jag verkligen ogillar köpebröd för tillfället. Vid 10, gick vi ut för att bygga en familj med snögubbar. Jenny va också med. Jag hade förberett med morötter till näsa och plockat fram mässor och halsdukar. Såg från emot en "familjefm" självklart hade d inte hunnit bli +grader, så d bidde inte ens en snöboll:-( Sune och Jenny grävde i snön, medan jag fotograferade barnvagnen som vi ska sälja. Den ligger ute på blocket om du vill kika. En emmaljunga citycross i dalarnas län. Vi har tvättat här idag, vilat middag och tom. Sune har börjat boa:-) han möblerade om i sitt rum nu i em. Ikväll var vi hos några vänner, åt god mat, fika och umgicks. Jag fick med en gammal spegeldörr hem, som det ska bli en sänggavel av framöver. Emil har tävlat idag. Gick si sådär. Kika in hans hemsida: www.emillindgren.com god natt!!

Tack Göteborg

Hoj. Jag och syster har just kikat klart på gladiatorerna. Jag har aldrig tyckt att Göteborgare e vidare snygga, men ly ikvälk fick vi se en snygg karl. Tack Gbg och tack för att ni tar med en karl i gladiatoretna som ser genomtränad ut. Här snackar vi både över-och underkropp. Plus snygg friss, fräscha tänder och manlig skäggstubb. Precis som min älskling:-) som dock inte skulle dö av mer muskler på överkroppen, men som skulle bli långsammare på cykeln. Och d vill vi inte!! Skönt att se en karl som inte bara pumpat överkroppen och låtit de stackars benen se ut som på en vandrande pinne. Jädra coolt med någon med kraft i benen! se och lär grabbar. för övrigt har vi haft en fin och lugn dag. Sune har hjälpt mig städa skafferiet och ännu en grej på listan sim jag kan bocka av. Har ju några grejer jag vill få gjort innan bebis kikar ut. Trevlig kväll. Ps: Emil, I Love ya!!

Många känslor nu

God kväll. Ja, idag har känslor och funderingar avlöst varandra på löpande band. Morgonen började med att jag pussade Emil hejdå. Han är nu i Holland och reser vidare till Cypern på Fred. Nu drar hans säsong igång och det blir mycket särbo-förhållande framöver. På Gott och ont. Visst kommer det bli tufft för mig emellanåt, men självklart blir d minst lika tufft för Emil. Han och Sune kommer inte ses alltför ofta och snart kikar ju även nr 2ut. Vi får göra der bästa av situationen. Som jag sagt förut, så skulle jag aldrig välja ett liv utan Emil och det vi byggt upp. Å då e d ju bara att gilla läget:-) samtidigt kommer ju bb-funderingarna in i bilden. Är han hemma då, lr inte?... Egentligen ingen idé att fundera på det, då inget i världen har ert vettigt svar på detta. Jag har även tänkt mycket på mun Kära mormor sim gick bort för några dagar sedan. Idag blev jag iaf. Lättad över att begravningen redan äger rum den 8/3. Jag och syster kommer åka ned och närvara. Det betyder mycket för mig att få vara med på den. Idag har det bakats och lagats mat igen ,nästan till leda. Falukorv, mos och broccoli till lunch. Pannkakor till mellis och nu ikväll har det bakats muffins och 2 sorters bullar. Trötter nu. Imorgon ska jag försöka chilla de 4tim som Sune e hos dagmamman. Men lovar inget... Nu sova. Fundera och filura en liten stund till. Jo förresten!! Igår ringde de ju från det nyöppnade gymmet här i Säter och sa att jag vunnit högsta vinst. (Skrev på en lista i helgen när vi var på öppet hus) jag vann ju ett årskort!!:-) var där idag, fick en ryggsäck, svettband och en vattenflaska(som om det behövs, då vi har flaskor till förbannelse här) de skulle frysa mitt kort och när jag är redo att börja så hör jag av mig. Ska bli otroligt kul!!!

propomätt

Tjo. La mig just på soffan för en stunds vila. Kl 14 ska jag gå på familjeträff och få info om förlossning och träffa andra gravida och deras partner. Eftersom det blev kejsasnitt med Sune, så känner jag mig som förstföderska. Jag och min kära sambo har just ätit lunch. Riktig husmanskost! Kokt potatis, kålpudding och brunsås. Mums:-) jag har även bakat thekakor till frukosten imorgon. Skämt bort mig själv med nybakt bröd och bullar. Tycker köoebröd e skittrist och smaklöst. Nu blunda en stund...

Kära Mormor

Hej. Jag vill först ägna en tanke åt min älskade Mormor som gick bort i natt. Hon blev 92 år gammal och tack och lov slapp hon lida. Bästa Maja hoppas du får träffa gamla vänner och bara njuta. Vi ses framöver.

Lördag idag

Hej. Ligger bredvid Sune i sängen. Vi har sovit, lr han sover fortfarande... I Torsdags kom lillasyster upp hit. Jättemysigt! Hon bor på 2:a våning i ett eget rum och har en egen toalett. Idag har vi två och Sune varit på simhallen. Jag "slapp" bada. De två lekte och jag kikade på. De senaste dagarna har jag varit lite hängig, nog aningen förkyld... Känns dock som det går åt rätt håll nu. Igår va jag på mvc. Magen hade växt 2cm och hjärtat på bebis tickade fint med 140 slag/minut. Jag hade bra blodtryck, men stod still i viktuppgång. Aldrig varit med om förut, att man behöver gå upp i vikt!! Märklig känsla. Trevlig helg!

bullar, kokvinnor och 2-årsdag

Tjo! Inatt vaknade jag av en ordentlig huvudvärk och illamående. Hade ej ro att ligga kvar i sängen. Halvsatt i soffan, närmare 1tim innan jag deckade. Var skittrött i.morse. men efter att jag lämnat Sune hos dagmamman så piggnade jag till:-) bakade mina Allra första kanelbullar(är mäkta stolt) fast vem fanken kunde tro det om mig för några år sedan?! Ha,ha!! Jag fick dammsugit huset och tagit mig en dusch, innan några tim arbete på röda korset. Ja...d va egentligen sista gången förra veckan, men d e personalbrist OCH jag stortrivs där:-) ikväll har jag och Emil kikat på dokumentären om kokvinnorna. Väldigt intressant, mysig och sorglig historia. Vi la oss just och min kära Emil upplyste mig om att d var två år sedan vi förlovade oss och tatuerade in varandras namn. Jag som typ tycker han e lite dåligt romantisk ibland, å så minns jag ej denna dag. Skäms på dig Anna!! Natti, Natti. Imorgon kommer min lillasyster upp. Mysigt!

hängig

Hoj. Denna natt har jag sovit ca 4 Tim på soffan. Vaknade vid halv 3-tiden med huvudvärk och illamående:-( i samma veva så kom Nunisen in till oss. Jag ville inte bekymra honom och samtidigt mådde jag för dåligt för att sova. Därför bestämde jag mig att lägga mig i vardagsrummet. Mår fortfarande tjuvtjockt, får se hur detta utvecklar sig... Förhoppningsvis blir det inte mer än så. Vill INTE bli dålig. Å tänkte vänts typ 1 månad till innan bebisnedkomst. Emil åker ju den 19-e och kommer hem igen den 12:e.

chips och juice del 2.

Idag fick jag sovmorgon:-) sov till
10.20, men hade lätt kunnat fortsatt. Åt frukost, handlade på Willy, lämnade en film på biblioteket och hämtade Sune. Alla har vi varit trötta och gnälliga här idag. Segt värre. Sune somnade nu på två minuter. I en. Vårt jag lite piggare. Bakade GI-muffins, två limpor bröd och gjorde mussli för 1:a gången i mitt liv. Gött blev det:-) trevlig kväll!!

chips och juice

Hoj. Gjorde ett inlägg tidigare idag som ej ville funka.

sliten morsa

Hoj. Ligger på soffan medans mina grabbar steker pannkakor. Det med glass blir dagens fredagsmys. Jag har bytt ut ca hälften av mjölken till fil ist. Bli matigare då. Orkade dock inte steka dem själv. Är trött och lite småskakig i kroppen idag. Väl haft häcken full de sista dagarna, så antar att det är kroppens sätt att lugna ned mig... Stora projektet på fm. Var att riva ur alla grejer i städ/prylskåpet. Har sorterat skruvar, spikar, verktyg, batterier och många andra grejer. Lagt dem i diverse glasburkar med etikett och lock på. Även gjort en låda för trasiga lampor och gamla batterier. Nu är det lätt att hitta OCH smidigt att sätta in dammsugaren i skåpet:-) nu ropar de från köket. Fin kväll.

skitibajsan!!

Jävla piss-skit!!!! Ser att alla bilder jag kämpade med att lägga ut på förmiddagen, ej kommit med. Skiiiiit!! Åkte liksom extra till gamla jobbet och mutade den med muffins, för att kunna lägga ut bilder. Skulle ju visa er från de senaste veckan. Ååååå vad arg jag blir!!! Har haft en bra dag för övrigt. Nu e jag sur och trött. Ligger redan i sängen. God natt!

glassigt

Hoj. Ligger på soffan och kikar aktuellt.( tittar kanske på detta program ca 2ggr/månad. Det är ju oftast bara eländes elände och jag har svårt för att se barn som far illa:-( äter glass. Har köpt noggerglass på paket några gånger. Den e sjukt god!! Sune har frisknat till och ska tilldagmamman imorgon. Själv ska jag "jobba" på röda korset. Idag gjorde jag köttgryta för första gången i mitt liv och den var uppskattad:-) har även vikt bebiskläder och börjat packa bb-väskan. Även tagit en kvällsfika hos en väninna ikväl och diskuterat pyssel och inredning. I like!!

matat

Hoj. Idag har jag matat familjen, grannen och min kära frysbox.( en sån där stor som mormor alltid hade bla. Glass i ) Sune vaknade inatt med feber och hade lite svårt för att söva ordentligt. Kl 05 vaknade han och vägrade sova mer. jag kan förstå honom. Minns själv när man hade feber. Nätterna kändes hemskt långa, men dagarna var underbara att kika tv och sova på. Iaf. Han blev hemna idag. Även jag och Emil, då han hade en vilodag. Själv har jag haft en toppdag och känt mig otroligt pigg!! Det tog jag till vara på. Mellan 9-12 bakade jag två sorters bröd och äpplemuffins. Till lunch blev det hemmagjord pizza inkl. Pizzasallad. Sedan en välförtjänt och underbar lunchlur med Sune. Nu ikväll har jag kokat 2 olika sorters soppa och bakat muffins med hallon i. De blev sjukt goda!! Sune vart piggare nu ikväll, får se hur natten blir. Emil sover här bredvid, jag är dock fortfarande ganska pigg. Glad över att fått matat frysen med lite mer godsaker:-) målet är att typ proppa den full innan 28/3 då bebis e beräknad. Natti Natti

upp och ned

Tjo. La mig just. Finns inte mycket krut i denna kropp efter 20.00 . Fast ska jag vara helt ärlig, så är jag numer trött efter 17.00. Idag har vår kära son haft ett minst sagt upp-och nedhumör. Han har varit glad, arg, sur, otrevlig, ledsen mm. Men sånt är väl livet i allmänhet. Man kan inte alltid vara på topp. Kl 10.00 infann vi oss iaf. På bamsegympan med ett tiotal andra barn och föräldrar. Sune sprang för glatta livet och ville helst inte stanna någon gång:-) Han och de andra barnen skulle gå och balansera en ärtpåse på huvudet. Jag var mäkta imponerad, då han var i totalfokus och inte tappade den en endaste gång( nog ärvt av pappa) väl hemma hade jag tagit upp köttfärsås, dom vj bar kunde värma på och koka pasta till. Jag är fast besluten över att fylla vår frysbox med diverse maträtter och bakverk den närmaste tiden. Sååååå skönt att slippa stressa med matlagning! Sammanfattat en helt ok dag:-) god natt!!

Jag bor med ett Monster!

Ja Fytti sjutton. Rubriker stämmer bra. Min Emil är ett monster. Vi bor tillsammans, sover tillsammans, har en underbar son tillsammans och väntar nu vårat andra barn. Jag hoppas innerligt att det är en flicka, då jag inser att tre hungriga och sötsugna grabbar, kommer ruinera vår familj:-( Det är väl ändå jag om någon som skall vara det där kakmonstret???! Den person som letar i alla vrår efter något sött och gott att stoppa i mun?? Det är väl ändå jag som ska halvligga på soffan och sukta efter lösgodis??! nänemensan, här e d ombytta roller! Jag tackar Gud. Eller vem d nu är som håller till där uppe någonstans bland moln och flygplan och diverse fiskmåsar och albatrosser.... Tack!! För att min älskade sambo iaf. Rör på sig. Fatta hur sjukt fet han skulle vara annars!! Igår ifrågasatte han mig varför jag handlat så mycket på Willys det sista. Att det kanske vore bättre att göra en storhandling ist. Ja visst hade jag hållit med om det också, OM han hade lyckats hålla sina fingrar och mun i styr. Han har ätit upp chokladen som jag skulle ha till diverse bakverk, chokladasken vi skulle bjuda våra gäster på, pizzabullarna jag tänkt att frysa in, aprikoser och torkade fikon, som jag skulle ha i matbrödet. Ikväll, just precis alldeles nyss, så gick han lös på kakburkarna jag har ställt i vitrinskåpet, för kommande fikan. :-( :-( den 18/3 åker han till Cypern och trampar i 3 v. Visst känns det motigt då jag e höggravid, MEN jag tänker positivt!! Jag kan köpa hem vad jag vill utan att någon äter upp det. Jag ska banne mej baka så in i tusan! Lägga det i frysen och skaffa både hänglås och larm!! Trots att jag kan bli så inihelskotta fly förbannad på dig, så Älskar jag dig ändå mitt Emilmonster;-) nu kolla blocket. Sen sova. Vill ju inte missa om det säljs nå bra skit som e billigt. Ha, ha!

huvudet först

Idag har jag varit på mvc och kikat hur bebis ligger i magen. Jag fick ett positivt svar. Bebis ligger med huvudet åt rätt håll och allt ser lovande ut inför en vaginal förlossning:-) sköterskan gick igenom diverse mått, såsom bla. Huvud, hjärta och mage. Jag tyckte mig är en Snopp, men kan ju också ha fel... Med Sune trodde jag ju att jag såg en snopp, men d vusade sig vara lårbenet... Ny känner jag mig dock inte alls lika säker på att der e en tjej längre.. var sjukt nära på att fråga vad det var, men höll mig. Gladiatorerna på tv nu sen sova. Jag har även småfyndat lite idag:-) kul, kul!!!

RSS 2.0