Jobb ggr många

När jag kom hem från jobbet så satte jag mig med datorn och sökte jobb. Har nog sökt ca 6 stycken och är nöjd och stolt över mig själv. Har faktiskt sökt på förskolor med inriktning mot de yngre åldrarna, dvs 1-5. Det kan ´vara spännande att göra någonting annat, DOCK är det ju fortfarande med barn fast jag har kommit på att jag gillar dem=) Jag vet ju som sagt inte vad jag ska bli när jag blir stor och det funkar ju inte att bara rulla tummarna och vänta på bättre tider. Efter jobbsökandet kilade jag iväg t gymmet och var med på ett 45-minuters spinnpass. Kul och skönt! Nu lite kvällsmat och sen läggdags.


Tjo!

Tja.

Ursäkta dålig uppdatering. Men jag är ingen datamänniska och jag har inte fått igång min dator när Emil varit iväg=( Han har vart på träningsläger en veckai Spanien. Funderade ärligt på att lägga ned bloggen(Lättare att skriva vanlig dagbok) Men då kan ju inte ni läsa på samma vis... Allt är iaf bra. Jag tänker söka nya jobb i veckan. Önskar jag kunde hitta någonting annat som inte har med fritids och skola att göra(Men vad skulle det då va?) Kom gärna med tips! För övrigt har jag komit igång med träningen lite smått igen och kör på HÅRDDIET. Dvs. Knäckebröd, knäckebrös, knäckebröd=) Jag är dock lite varsammare denna gång för att inte dra på mig någon skit såsom skador och bekymmer. Man måste unnan sig godsaker ibland med. Nu pussa lite på mannen min och sen läggdags.

Lördag

Idag har jag typ lagat mat halva dagen. Lunchen bestod av pastakruvar och korvstroganoff. Jag pimpade till korvgrytan med stekt bacon och det blev faktiskt riktigt gott. Nu ikväll har vi (Läs jag) bjudit våra vänner och grannar på trerätters. Jag fuskade dock med efterrätten då jag hatar att baka. Det blev en almondytårta. Till förrätt bjöds det på löksoppa och varmrätten bestod av hjortkött, hemmagjord klyftpotatis, hjortbiffar( Jag var rädd att maten ej skulle räcka. Hatar att snåla) samt kantarellsås med messmör. Det blev bra=) Strax läggdags. Imorgon skall jag försöka få till ett träningspass. Det lutar åt att jag går till gymmet en stund...

Trevlig kväll!

Fredagsmys

Fredagsmysen ikväll bestod av att kika på idol tillsammans med Emil. Till detta drack jag en kopp te och åt två knäckemackor med stekt ägg och falukorv. Mums. Emil åt nån korvbit inklusive äckliga bönor(enligt mig) Nu skall mannen sova och jag med strax. Har skickat iväg ett sms och röstat på Moa. Håller på att hon kammar hem hela idol.
Imorgon får vi se vad vi hittar på...Emil skall hålla lite föredrag på piongstkyrkan och sedan träna några timmar. Jag kollar dagsformen på mig och Nunis när vi vaknar imorgon¨och därefter får vi se vad vi hittar på.

Ha det gott!


Hej och hå

Sitter i nattskruden, nyduschad och nyäten. Emil går å lägger sig nu, kuuuuuul=) Nä, ärligt talat så får han mer än gärna lägga sig om han nu är trötter. Jag har redan tingat en sovmorgon imorgon. (Skall väl tilläggas att jag redan haft 5 sovmorgnar. MEN DÅ SKALL ÄVEN TILLÄGGAS: Att Emil åker till Spanien på måndag och är borta en hel vecka!! Jag är inte alls sugen på det faktiskt. Men så ser vårat liv ut. Min hjärna var inställd på att ha honom hemma, iaf till typ Januari, men nu är läget ICKE. Jag låter kanske sur, men det är inte så farligt... Det är ungefär sådär lagom att bara ena mungipan åker ned medan den andra ler lite halvfalskt glad=) Va fan, en vecka är ju faktiskt en bit of kaka=)

Idag har jag varit så där himla redig så jag måste skryta lite. (Är ju störande när andra är så himla duktiga så nu måste jag säga att jag varit duktig med) Var på gymmet vid 11-tiden innan jag for till jobbet och nu ikväll har jag varit på ett spinningpass. Funderar starkt på om det överflödiga fettet på min kropp( och då snackar vi typ 90% av hela mig) Skulle kunna tänka sig att förvandlas till muskler. På si sådär 2 veckor...Om jag ligger i riktigt ordentligt, såååå kanske...Jag är iaf inne i en gå ned i vikt-sväng igen. Kul tänker nog vissa av er. Men jag tycker faktikst helt ärligt att det är lite kul. Eller kanske ska säga spännande. Alltid spännande att se vågen visa mindre och mindre ju mer och längre man kämpar. Hmmmm, vi får se hur det går. Hade ju varit nice att slippa enn kropp i strejk iaf. Jag har fortfarande problem med lederna och äter medicin 2 gånger dagligen. Nu funkar jag helt ok, men får vara uppmärksam på om kroppen säger ifrån igen.

Nu lite annan internetkoll såsom blocket bland annat.

Trevlig kväll


Idag

Nu har våra goda vänner åkt hem. Vi har nattat Nunisen (tog iofs mindre än 5 minuter) Jag har bland annat kollat blocketsidorna och aftonbladet, Emil diskar en aning och strax är det läggdags även för våran del. Dagen har varit bra, jag har fått gjort en del nyttiga grejer. Såsom att handla, laga mat, dammsuga, plocka i ordning på Sunes leksaker med mera...Imorgon är det dags för jobb igen. Jag hoppas att det blir en "normal dag" och att det flyter på som det ska göra. Ska träna en stund imorgon också.

God natt

Slut på helgen

Gott att jag är ledig på måndagar också. Imorgon kommer kanske en vän en sväng och hälsar på. Vi har inte setts på ett bra tag nu. Igår hade Emil vilodag så familjen kunde göra "normala familjegrejer" Vi tog bilen in till stan, parkerade den, gick på promenad, lät Sune kika på djuret i Nolhaga park och leka på lekplatsen en stund, samt att vi käkade mat på stan. Idag har vi varit hos mina föräldrar och ätit mat. Jag gjorde en taccopaj på mitt vis. Hade inte en gnutta smör till pajdegen,(Glömt att köpa) så fick lov att använda mig av philadelphiaost och lättcreme fraiche.
Det blev faktiskt riktigt bra.
I eftermiddag har jag gått på gymmet en sväng. Ska se till att komma igång så sakta med träningen igen. Hostar tyvärr en aning när jag anstränger mig och får upp pulsen...

Jag och Sune kollar in getterna och grisen



Trevlig kväll!

En bra dag

Det har varit en kalasbra dag på jobbet. Allt har flytit på och jag har fått gjort ett och annat som skulle fixas med=) Nu är jag trötter och skall strax börja tänka på refrängen. Vi har skaffat oss en tv idag, elelr snarare fått en av mina föräldrar. (Vi bytte mot en tvättmaskin som vi hade över) Sitter och tittar på tv:n, men den är dock bara stor,platt och svart... Vi har ej fått igång den än, då det behövs en längre antennkabel och möjligtvis en ny antenn också... Ja,ja, fin är den iaf=) Och jag kan lova att utan tv har man helt plötsligt massa tid över till annat! Det är egentligen bara skitsnack när man säger att man inte har tid till saker och ting...Som att träna till exempel.

Nu har jag varit på gymmet två dagar i rad. Jag har tagit det väldigt lungt då jag fortfarande har en jädra rethosta, som inte vill ge med sig. Jag har gått cirka 20 minuter på löpbandet och sedan lyft några lätta hantlar. På ellegymemt finns det en maskin där man kan träna skidstakning. Den gör susen för både otränade magar och gäddhäng!! Ska se till att workouta i den så mycket som jag bara kan här framöver!

Trevlig kväll


Hej och god natt

Jag kom från jobbet för ca en timme sedan. Jag jobbade 12:15-16:15 men hade kvällsmöte 17-19, som drog iväg...Ikväll var det aningen tufft då vi tog upp vissa problem som tyvärr finns i arbetsgruppen=( Jag hoppas på en förbättring, snarast för allas bästa. Nu har jag fått i mig lite fisksoppa och skall krypa till kojs. Imorrgon är det en vanlig heldag på jobbet. Gott att det snart är  helg igen.

Kram och god natt

Nyklippta



Å jädrar så käcka vi ser ut!!! Skäms ju nästan. I alla fall, vi är alla tre nyklippta. Jag klippte mig hos frisören igår, Emil och Sune fick fixat till sig med hjälp av min svärmor. Idag har det varit råkallt ute, ca 3 plusgrader. Imorgon skall jag till jobbet igen. Känns väl inte alltför kul,men så kan det vara ibland! Jag var en sväng på gymmet idag. Har tyvärr fortfarande rethosta, så det blev en väldigt lugn stund. Jag gick typ en kvart på löpbandet, provsprang 5 sekunder och lyfte några lätta vikter. Har även inhandlat grapefrukt i affären idag, för jag har hört att det hjälper till med förbränningen. Detta skall testas ett tag framöver i form av en sådan till frukost.

Strax sova...hade jag hoppats, men klockan är bara 19, 46....Får allt hålla ut en stund till.

Trevlig kväll

Besök

God kvällen på er!
I eftermiddag kom svärmorsan och hennes man på besök. Det var ett bra tag sedan vi sågs sist. Närmare bestämt på mtb SM i Borås i Juli månad. Jag har faktiskt tagit ledigt från jobbet imorgon för att umgås med familjen. Är fortfarande lite krasslig med jädra rethosta och en aning snorig snok. Vill bli frisk nu så att jag kan börja småträna lite igen. Har varit en sväng hos frisören och klippt till håret en aning. Känner mig faktiskt lite snyggare nu=) Har också varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig då jag slutat ta ut mammapengdagar. Tänkte spara en del( Man får ju spara dem i nästan 10 år) NU kolla blocket efter en Hemnes bäddsoffa.

Ha det gott!

Lördag kväll

Lugnet har lagt sig. Sune har knoppat in på sängen och gästerna har gått hem. Vi har haft en mysig kväll med besök av Alle, Idag och Erik. Käkade lite mat tillsammans och har suttit i soffan å snackat. Sune har showat runt i vardagsrummet=) Har var helt loss nu ikväll! Nu lite nätetkoll och sedan sova. Imorgon blir det en sväng till Göteborg och kika på cykelcross i slottsskogen.

Trevlig kväll!

Ps: Nu har vi varit utan tv i en vecka och det känns helt ok=) Man får mycket tid över till annat. Fast ska erkänna att jag saknar den emellanåt=)

Bättre förr

Ja, till viss del så kan jag nog faktiskt tycka det...Som till exempel: Om jag skall ringa och sjukanmäla mig en morgon då behöver jag först ringa till jobbet, sedan vidare till vikarieförmedlingen, sen till försäkringskassan,MEN innan man kan få prata med någon där så skall man göra minst 5 knappval innan man kommer fram till en kvinnoröst som säger:Detta samtal kan komma att spelas in i utbildningssyfte. Och en mansröst som säger: Just nu är vi 32 handläggare som arbetar för att hjälpa dig, beräknad kötid är 22 minuter och du har plats 30 i kön. Några dagar senare kommer det ett brev på posten som försäkringskassan skickar ut och som man skall fylla i och skicka in igen. Åh jisses!

Det är förbjudet att ta med vapen till skolan och det visste du säkert redan. Visst kan jag köpa det, eller snarare det är ju SJÄLVKLART ATT MAN INTE TAR  med vapen till skolan!! MEN, då undrar jag var gränsen ska dras efter det...

Lättast hade ju varit om det fanns en enkel och klar bestämmelse på vad som är ok och inte...Kunde man inte ha samma regel tvärs över hela vårt avlånga land? PÅ vissa skolor är det ok att spela datorspel som har med döda att göra, medan man inte ens får använda en pinne till låtsas-vapen i en utelek. Jag är aningen rädd att våra barn i framtiden kommer tappa all sin fantasi, då de matas med klara lekar och leksaker.

När såg ni en unge bygga kottdjur senast? (Kottar som man sticker in pinnar i till ben) Jag tycker iaf att det är skrämmande att utvecklingen går i rask takt. (Kanske är jag jävligt gammalmodig och träig) Men då står jag också för det. Jag skulle bli glad om min son (när han blir lite äldre) föredrar att gå till skogen och bygga en slangbella, eller pilbåge av det han finner på marken ist för att sitta inne hela dagarna och spela något mörkt spel som går ut på att döda så många som möjligt på snababst tid och samla poäng.

Jag tittade på outsiders för några veckor sedan och då handlade det bland annat om en familj från Danmark. De hade sålt alla sina ägodelar och flyttat till Sverige och rätt ut i de Värmländska skogarna. Där levde de ett simpelt liv utan stress och massa måsten som andra människor bestämt att de måste göra. 
Nä...jag skall inte sälja allt och flytta ut i en hydda, men ibland önskar jag att jag hade lite mindre måsten på listan...

Observera att detta bara är mina kvällstankar (Sitter själv uppe då övriga familjen redan deckat i sängen) I brist på tv så funderar jag en hel del på saker och ting. Tro det eller ej=)

Nä nu är det en sista blocketkoll efter hemnes bäddsoffa innan jag går och nanar.

Trevlig kväll!


Lilla huset på...



Jag har ju lyckats, eller snarare misslyckats med att ha min kamera i beredskap, då det kommit på villovägar i flytten...Den ligger troligtvis i någon av de lådor eller kassar som vi ej packat upp än. Fick iaf 2 kort av Emil. Detta skall föreställa huset som vi numer bor i.

Och här är vår älskade pluttunge på fyrhjulingen. OBS han får inte köra själv!



Min förkylning är bättre men jag är fortfarande tät och aningen lättirriterad, men imorgon skall jag iaf åka till jobbet.
Strax tandborstning och läggning här.

God kväll!

Klena morsan

Nu har vi kommit till rätta i vårt nya hus=) Emil och Sune är på kvällspromenix med vår vän Alle och jag sitter här i soffan. Har fått stränga order att ta det lugnt en stund.(Är inte alltför lätt då jag gärna vill fixa och dona med diverse grejer) Igår kväll hoppade värsta tänkbara febern på mig. Jag låg i soffan och yrade med en kall och blöt handduk på pannan. Tack och lov mår jag bättre idag,men har fortfarande halsont och är allmänt hängig. Det blir till att vara hemma imorgon också. Hoppas på att vara pigg nog till att iaf jobba på torsdag och fredag. Typiskt att man skall bli sjuk nu. (Fast det är väl aldrig läge att bli sjuk egentligen...)
Trots förkylningen är jag iaf glad och känner att jag redan trivs här som fisken i vattnet!

Trevlig kväll


RSS 2.0