Men hallå??!!

Hade just pillat ur en glasflis ur min vänstra fot och samtidigt tyckt rejält synd om mig själv, eftersom det kom en droppe blod. Hoppade ur kläderna och ställde mig för att njuta av en varm go kvällsdusch. Det var härligt i si sådär 1 min tills jag schamponerat in håret ordentligt och kallvattnet kom!!!!! Varför ska jag ha sån otur?! Ska krypa ned under täcket och försöka få upp värmen igen. Annars trivs jag iaf bra i huset=) Vi har flyttat det mesta och redan kommit i helt ok ordning. Imorgon skall köket färdigställas och toaletten skuras ordentligt. Hoppas få ordning på varmvattnet i dagarna också.

God kväll

Grejat

Sitter i soffan med Emil. Strax sov sängen. Jobbade 12.15-16.15 idag, en ganska lagom lång dag enligt mig. Efter jobbet kom Emil, Nunisen, min mamma och pappa och hämtade upp mig på jobbet, för att fara vidare in till huset i Alingsås och greja lite. Jag cyklade till jobbet idag för er som undrar. Drog nog slutsatsen att det kanske är sista gången för i år... Sådär halvsegt och trist faktiskt. Väger ju typ 10 kilo för mycket+en fullpackad ryggsäck. Hade gött ont i de nedre regionerna efter cykelturen... 
Fick inte gjort så himla mycket i huset. Emil skulle montera ihop Sunes nyinköpta säng. Han kom bara halvvägs, då en viktig mittbräda fattades. Pappa skulle sätta fast köksluckehandtagen och de tokjävlades så han fick lov att borra om och greja. Jag och mamma skulle montera tv-bänken, men kom la typ en tredjedel på väg...Skulle målat köksmöblerna med, men det får bli en annan dag...

Vi fick iaf satt upp lite provisoriska gardiner och kylskåpet har fått en ny plats bredvid spisen istället för på väggen mitt i köket=) Jag är glad att det snart är söndag=) Men först jobba två dagar till.

Trevlig kväll

Hej och hå!

Nyss hemkommen. Har haft en heldag med min kära mamma. Vi har varit på ikea och shoppat loss(OBS svärmor bara bra å ha grejer=) Sedan åkte vi till huset i Alingsås och där har vi SKURAT golv och börjat inreda lite smått med lampor, mattor och blommor. Nu är det bara hallgolvet och toaletterna som skall städas, samt måla köksstolarna i vitt en gång till. Det blir kanonfint och på söndag är det dags för inflyttning! Typiskt nog så har jag bara tagit kort med min ickemoderna mobil, så ni som är intresserade av att få se på kort, får hålla ut ett tag till...Sorry. 
Nu lite blocketkoll och sen natti. 

Hej och hå!

Nyss hemkommen. Har haft en heldag med min kära mamma. Vi har varit på ikea och shoppat loss(OBS svärmor bara bra å ha grejer=) Sedan åkte vi till huset i Alingsås och där har vi SKURAT golv och börjat inreda lite smått med lampor, mattor och blommor. Nu är det bara hallgolvet och toaletterna som skall städas, samt måla köksstolarna i vitt en gång till. Det blir kanonfint och på söndag är det dags för inflyttning! Typiskt nog så har jag bara tagit kort med min ickemoderna mobil, så ni som är intresserade av att få se på kort, får hålla ut ett tag till...Sorry. 
Nu lite blocketkoll och sen natti. 

Fredag kväll

Hej. Med tanke på det som hänt i Långared under veckan, så har jag inte riktgt haft ork och lust att skriva någonting... Jag jobbar ju i närheten och jag kan medge att stämningen har och är dämpad bland byborna.

Annars är det bra med oss här hemma och nu skall det snart kikas på idol. lr snarare sneglas på, då jag sitter och letar efter möbler på internet. Nästa helg bär ju flyttlasset av till Alingsåscity=)

Trevlig kväll

Hej hopp!

Nu var det några dagar sedan jag skrev igen. Tänkte faktskt på att skriva igår, men då krånglade typiskt datorn. Sune sover gott och jag slappar i soffan. Ska försöka lägga mig ganska tidigt idag....Emil är i Holland några dagar. Sista gången för detta året som han far iväg. Ska bli otroligt skönt att få vara en komplett familj några månader framöver=) Nästnästa helg är planen att vi ska flytta in till stan. Jag och mamma har ju målat och donat i huset och vi har lite tapetsering och luckmålning, samt köksmöblersmålning kvar innan vi är helt klara. Imorgon skall Sune fotas på dagis. Hoppas han kan sitta still och vara glad som han oftast är=)


Hutta

Sitter i soffan bredvid in Emil och fryser. Det är skitkallt ute! Det är som tur är inte lika kallt inne, men inte tillräckligt varmt heller... Vi sitter båda under varsin filt (Jag har ett täcke också) Kikar på idol och myser. Himla skönt med helg igen. Imorgon ska jag och min mor åka in till huset och greja igen. Nu ska vi fixa till huset. Måla köksluckorna och tapetsera. Blir säkert bra! Tänkte lägga ut lite kort framöver på omvandlingen.

Trevlig kväll!

Billigaste ikeat EVER

Idag skulle Emil en sväng till Göteborg för ett jobbärende. Det var inte förrän vid 13-tiden. Ledig som jag är på måndagar, så hängde jag och Sune på. Vi hann med en sväng på Ikea och en lunchning i deras restaurang innan vi behövde åka vdare. Det var det snabbaste och billigaste besöket jag har gjort där, någonsin. Vi köpte 2diskborstar,2 toaborstar, en bilmatta till Sune och ett gosedjur. Allt detta för endast 260:-!

Trött i fötterna

Igår och idag hela dagen inklusive eftermiddagen och halva kvällen så har jag och min mamma grejat i vårt "nya hus" Vi har rivit tapeter, spacklat, slipat, maskerat, målat och tapetserat. Sunes rum är målat en gång, det skall målas en gång till. Även matrummet ska målas en andra gång. Min pappa var med och hjälpte till. Sunes blir ljusgrönt och matrummet antikvit. Jag och mamma har tapetserat en fondvägg i blivande sovrummet och påbörjade de andra väggarna med enfärgad tapet. Jag är nöjd=) Nu följer jag blocket varenda kväll i jakt på diverse möbler.
Trevlig kväll!

Strax sova

Sitter i soffan och myser med Emil. Han kom hem ifrån Åre idag. Strax lägga mig. Har haft en heldag med min mor i blivande hemmet. Vi har rivit tapeter, spacklat och maskerat lister inför morgondagen. Då ska tapeterna upp i sovrummet och matrummet samt Sunes rum ska målas om. Ser fram emot detta! =)

Nu sova sängen.


Lyxidioter

Va fan!! Sitter och tittar på lyxfällan och blir så förbannad. Hur i hela helvete kan man dra på sig så mycket lån????? Köp en jävla bil för 5000:-ist för en för 50 000:- och slipp låna pengar.
Mannen i familjen är mest rädd för att mista sitt tv-spel. Väx upp!!! Jag blir så frustrerad. Jag har lärt mig att inte låna pengar i onödan och det är jag stolt över att jag faktskt har i åtanke när det skall shoppas. Det enda lånet som jag har är studielån och framöver blir det säkert ett huslån. Men inte fan tänker jag ta lån på tv och soffa. Nu menar jag inte att folk inte får låna. Man gör precis som man vill och känner för. Men det kan ju inte vara värt att ha en "perfekt" fasad och må skit där bakom, bara för att man vill köra Audi A6, åka på dyra utlandsresor ch endast klä sig i dyra märkeskläder. Jag kör hellre en saab 900 och lägger pengar på saker som betyder mer. Fast helt ärligt så önskar jag ibland att jag bara hade en säng och en kastrull.

Trevlig kväll!

Vab

Igår när jag hade varit på jobbet cirka 20 minuter så ringde dom från dagis och sa att Sune va hängig. Eftersom Eml var ute och tränade plus att han skulle åka iväg till Åre några tmmar senare, så fick jag snällt sätta mig  bilen och åka hemåt igen. När jag kom till dagis tyckte jag inte att han verkade särskilt dålig. Jag tog ändå med honom hem. Gav honom välling och försökte få han att sova middag. Det var helt omöjligt då han for runt som en stucken gris. När väl Emil skulle ta bussen in till tågstationen, stoppade vi ned Nunisen i vagnen. Han somnade nästan med en gång=) Men han är inte 100, då han sov middag i nästan 3 timmar idag och ändå somnade som vanligt nu ikväll. Han låter väldigt tät, snuvig i näsan och rosslig i bröstet. Stackars liten. Vi blir hemma imorgon också, men på fredag får han allt gå t dagis.

Nu i eftermiddag tog jag, mamma och Sune en snabbtripp till Fabö i Alingsås. Där fick vi köpt spackel, lim, rullar, penslar, färg och tapeter=) På Lördag ska nämligen jag och mamma ha en heldag i " nya" huset. Å vi kommer inte hinna köpa grejerna innan, då det är fullt upp med annat. Det blir antikvit i matrummet, hallen och i Sunes rum(fast däri ska vi nog blanda i en klick grönt)
Fondväggen i sovrummet blir faktiskt brun med blommor i beige och silver. Resterande väggar blir beige. Jag ser fram emot att greja och se hur rummen blir=)

Trevlig kväll!


Jag är här

men mitt huvudet är någon annanstans. Närmare bestämt i flytten...Ja, nu börjar det som sagt dra ihop sig. Vi har satt ett preliminärt flyttdatum på söndagen den 30:e Oktober. Förhoppningsvis har vi lyckats måla och tapetsera de rum som är mest prioriteradjust nu. Dvs sovrummet, matsalsrummet och Sunes barnrum. Igår var jag, syster, Sune och vännen Lotta iväg och köpte ett matsalsbord inklusive 6 stolar och en barnstol för 1200:- Jag är jättenöjd. Det var av "fulfuru" men inte den gulaste sorten utan snarare mörkare, eller betsat som det heter. Jag är iaf nöjd och fick även ett godkänt av Emil=) Tröttnar jag framöver så kan jag ju bara måla det vitt.

Nu ska jag ut på blocket igen, söka efter säng till Sune, köksbord och bäddsoffa. I love!! Himla kul=)

Trevlig kväll

RSS 2.0