Billigaste ikeat EVER

Idag skulle Emil en sväng till Göteborg för ett jobbärende. Det var inte förrän vid 13-tiden. Ledig som jag är på måndagar, så hängde jag och Sune på. Vi hann med en sväng på Ikea och en lunchning i deras restaurang innan vi behövde åka vdare. Det var det snabbaste och billigaste besöket jag har gjort där, någonsin. Vi köpte 2diskborstar,2 toaborstar, en bilmatta till Sune och ett gosedjur. Allt detta för endast 260:-!

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Jag brukar komma undan med en femma eller tia ganska ofta på ikea jag :-)



En korv eller två korvar på väg till eller från Göteborg är suveränt när man är lite hungrig...



Ni får kika förbi hemma hos oss nästa gång ni åker förbi ikea (är ju nära här) eller också får ni hälsa på ändå! Ha det fint och hälsa familjen!



/Gunnar

2011-10-11 @ 12:14:28
Postat av: Gunnar

Jag brukar klara mig på en tia eller femma jag! :-) Perfekt att svänga förbi ikea när man skall in till Göteborg... Ni får svänga förbi hos oss någon gång när ni ändå är i krokarna, eller annars också såklart!



Ha det fint och hälsa familjen!



/Gunnar

2011-10-11 @ 12:17:24
Postat av: Gunnar

hmm, först såg det ut som om första kommentaren inte fastnade i cybervärlden, men det gjorde den visst ser jag nu när jag skrev en till :P



Så kan det gå. Nu vart det tre till och med...



Ha det gött!

2011-10-11 @ 12:18:19
Postat av: Anna

Hi,hi det gör inget kusinvitamin. Kul att du skrev några rader=) Ja...denna gång blev det "fel" ikea eftersom det var närmare dit vi skulle efteråt. Hoppas allt är bra med er/Kram

2011-10-11 @ 21:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0