Ännu en morgon

Sune vaknar 07.00 och är piggare än vanligt, vilket gör mig otroligt glad. Han showar runt lite i sängen, fnissar och pussas. Själv känner jag mig som slemmonstret själv. Brukar ha en tendens att slippa snuva när jag är förkyld, men tydligen inte denna gång...Jag mår faktiskt också lite bättre, ska försöka plocka i ordning lite här. Inte diskat på några dagar och det ligger saker överallt.
Jättefint väder ute, men bäst att vi håller oss i värmen.
Fin dag!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej gumman



Här skiner också solen men när jag steg upp vid nio visade termometern -13. Undrar bara när värmen ska komma? Är trött på detta nu.

Var nere och körde lite spinning köra med Micke igår och har fått ihop 4 pass denna vecka. har ett löppass kvar på 75 minuter (urk) är tråkigt att köra passen innomhus men vågar inte chansa och halka igen.



Funderar på att ta en promenad idag men har inte bestämt detta ännu, ska in till Jönköping i em när Micke kommit hem från sin cykeltur. Dom är inte lite knäppa våra sambos ibland:) Undra när vi ska komma till den nivån typ aldrig känns det som nu, möjligt vis när man bor i ett varmare land och inge behöver ta på sig hela vintergarderoben när man går ut.



Hoppas du blir frisk igen så du kan fortsätta din possitiva trend.



2011-02-19 @ 11:03:50
Postat av: Anna

Tjo Åsa. Blir så jädra avis av att läsa om din träning. Men skriv vidare, jag blir även inspirerad=) Hade mycket hellre sprungit 75 min ist. för att sitta här skitförkyld.

Jag kommer ALDRIG bli som min sambo. Eftersom vi planerar att bo kvar i Sverige så händer det verkligen aldrig. Men jag kan bli bäst på annat. Tex: Att shoppa, laga mat, tvätta å massa andra trevliga grejer. Ha,ha!

2011-02-19 @ 21:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0