Emil hemma

Nu är familjen komplett igen=) Klockan 14 hämtade jag och Sune honom på Landvetter.
Nu ligger jag på soffan och är sjukt trött(har en tendens att slappna av när Emil kommer hem)
Skall lägga mig tidigt idag och hoppas på att vara alertare imorgon.

Trevlig kväll


Mors dag

Är till för att affärerna ska kunna tjäna pengar, även såsom fars-och alla hjärtans dag. Men, för er som ändå firar dessa dagar, Kram på er alla underbara mammor!
Emil har nog ingen aning om att det är mors dag idag,men det rör mig faktiskt inte i ryggen. Jag är ju som sagt en människa som älskar spontanitet, så därför uppskattar jag en fin komplimang eller en bukett med blommor en helt "vanlig" dag då man anar det som minst.

Min mors dag har jag iaf ägnat med min bästa Lotta och min son Sune. Vi åkte till Borås och kikade lite på knalleland. Där hittade jag ett par brallor på Cubus och en sweatshirt i någon annan affär till Sune.

                             Bästaste


Nunisen somnade till slut och vi kunde shoppaen stund i "lugn och ro"



                        I provhytten


Efter Borås åkte vi till Alingsås igen, köpte sushi, for hem till Lotta och åt. Såååååå gott!

Nu ska jag kika på big brother-utröstningen med min lillasyster=) Mysigt

Trevlig kväll!

Å just det ja! Imorgon skall vi hämta Sune på Landvetter=) =) =)

Alldeles, alldeles underbart

Jopp. Idag har en gammal klasskompis till mig gått och gift sig. Jag och Jenny Grunnegård har varit paralellklasskamrater från förskolan till 9:an. Vi umgicks ett tag när vi gick i femman sexan där någonstans. Sedan blev jag typ lite rebell på högstadiet och hon fortsatte att vara en snäll flicka=)
Vi strålade samman för några år sedan igen och har lite sporadisk kontakt. Idag gifte hon sig med sin Magnus, jag var tyvärr inte bjuden( Men förstår självklart att man ej kan bjuda alla) De skulle se ut om jag och Emil skulle gifta oss, då skulle vi isf få bjuda hela cykelSverige!!
Jag satt på helspänn och när dörren öppnades och hon tillsammans med sin Magnus skred fram emot altaret så började jag grina. Det var så otroligt vackert=) Hon hade en cremefärgad klänning, med halterneck. Framtill var det liksom volanger på bandet runt halsen, samt lite broderier och pärlor, tror jag... På högra sidan av klänningen satt det en blomma fastsydd i samma färg som klänningen. Håret var klassiskt uppsatt, ganska slätt uppe på huvudet och i nacken lite snett år höger var det lite krumelurer. Hon hade även ett strass eller diamanthårspänne på höger sida. Såååååå fin var hon! Jag önskar dem all lycka de kan få och hoppas att de får en kul kväll tillsammans med sina familjer och vänner=)

Själv har jag just käkat lite mat som blev över från gårdagen, potatis, broccoli och pannbiff. Det är också gott, men hade allt suttit fint med en liten tårtbit till efterrätt. Typ en bröllopsatårta eller så. Ha,ha!

Sune sover och jag börjar varva ned. Strax eller mer exakt på måndag så kommer min älskade Emil hem. Man kanske skulle ta å fria till honom på flygplatesen=) Nä, då skoja bara. Giftemål får allt vänta ett tag till!

Kram å trevlig kväll


Hörni!

                           Gissa vad??



Jo, jag har varit hos hokus pokusmannen idag och han gav mig klartecken att börja cykla=) =) =)
När han hade healat mig och satt en ny ackupunkturnål i örat, så frågade jag om jag skulle göra som sist. Alltså dricka mycket vatten och röra på mig. Han svarade ja och då undrade jag om jag fick cykla. Han sa ja till det med=) Jag var tvungen att fråga samma sak en gång till för att försäkra mig om att jag hade hört rätt. Och det hade jag.
Jag flög upp ur stolen och skrek rakt ut. -Menar du på allvar att jag får cykla?!!!!?!!!! Han bara tittade på mig och jag skymtade en aning "hon är ju helgalen-tanke" i hans huvud. Han sa att jag inte fick springa, men va fan jag tänker ändå inte springa en meter till så länge jag lever. Gött att man inte lever på medeltiden och var tvungen att springa naken genom skogarna med pil och båge för att få mat, då hade jag snart dött.

Jag kan tillägga att jag absolut inte är hundra än, men det varkar ju faktiskt gå åt det rätta hållet nu. Jag skall tillbaka till gubben om cirka en vecka å fixa lite mer med kroppen.

Efter besöket hos homeopaten så fikade vi i Vårgårda på vägen hem. Mamma och Syster var också med, men dom ville inte vara med på bilden.

                        Bullungen Lindgren







Trevlig kväll!


Så dör människan ut?

Jag har en tendens att fundera en hel del på saker och livet i allmänhet. Det är ju fan att jag inte kan fundera lika mycket och inspireras i skolbänken. Då kunde jag ha utbildat mig till något bra. Jag kan inte läsa mer än en halv sida i en bok förrän ögonen går i kors och nästa sekund har jag somnat=( Skit, jag är bitter!

Igår kom jag på att jag kanske skulle utbilda mig till någon slags skönhets/ansiktsterapeut...Jag skulle inte kunna bli skönhetskirurg då jag inte orkar plugga och jag hade nog heller inte velat skära i folks ansikten. Tänkt om något skulle gå fel... Men det vore nog trevligt att bara välkomna, färga ögonbryn, peela och massera folks ansikten lite. Så blir de gladare och känner sig snyggare utan massa otäcka ingrepp med knivar och tänger.

Funderar också på en annan sak...Ska först säga att jag absolut inte har något emot homosexuella. Det är upp till var och en. MEN jag tror ärligt talat att homosexualiteten och skönhetsoperationer kan bli människans undergång=( De som opererar sig blir allt fler och de blir allt galnare. Man börjar med en liten näsjustering och vips så har man gjort ingrepp på hela sin kropp.
Samma tror jag gäller med homosexuella. Människan kommer bli mer och mer stressad i samhället och vi ha i framtiden varken tid eller lust att uppvakta och försöka lösa det andra könets kärlekskoder. Varför lägga ned energi på en man när man vet hur en kvinna än funtad. Shit, vad mycket tid och energi man skulle spara! Alla människor kommer i framtiden välja den enkla vägen att helt enkelt bli bög eller flata. Detta kommer i sin tur göra att vi ej kommer föröka oss, utan sakta men säkert dö ut=(

                                                                   
???


Men va sjutton, än ska vi inte dö. Men jag skulle hemskt gärna vilja ha svar på vad som händer med människan i framtiden.
Vad tror ni??



Aldrig!

Om jag och min Emil ska gifta oss någon gång, då SKA vi båda planera det tillsammans. Jag sitter och sneglar på tv:n och där är det just nu Älskling, här är ditt bröllop! Mannen verkar planera i princip allt. Hua, det skulle jag aldrig våga. Då skulle jag säkert få gifta mig i snöstorm eller varför inte på en cykelcrosstävling i regniga och leriga förhållanden. Kanske låter lite dum nu, men man vet ju aldrig vad Emil kan hitta på=)

Idag har jag och Sune varit i Alingsås med min far och gjort lite viktiga ärenden.
I eftermiddag bet vi ihop och gick ut i blåsten en stund.

                           Så mysigt



                            Snutten



Tänk om en annan kunde sitta så där på huk helt oberörd. Det kan man ju, noooot



Kolla in fina traktorn som Sune fick av Farmor och farfar Jan igår=)

Fin kväll!

Dagen

Tja!

Nu har det gått några dagar igen och lite saker har hänt. Igår fyllde jag till exempel 27 år som inte kändes vidare kul...=) fast inte trist heller. Jag sa även upp mig från jobbet och det kändes inte alls kul. Tyvärr vet jag ju inte hur länge ledbesvären skall hålla på och jag kände att jag inte kunde utöva alla de saker som jag skulle kunna få i uppgigt framöver. Till exempel starta en gräsklippare, cykla, bära tunga grejer med mera.

Idag har jag varit i Trollhättan med två andra mammor. Äntligen fick jag köpt mig en klänning till Emils systers bröllop som är i början av Juni, mysigt.
Jag fick även köpt mig en väska som är hälften så stor som skötväskan. Mycket smidigare att ha med sig den framöver.

                               Väskan



Klänningen. Ni får se den på när det är dags=)





Nu ska det kollas jobb på platsbanken igen. Känns väl halvmotiverat då jag känner mig som en skadeskjuten kråka...Fast någon gång måste jag ju bli bättre!

Trevlig kväll

En speciell dag

Hej!

Nu har jag varit lite kass på uppdateringar de sista dagarna. Min och självklart Emil son också=) har haft en tendens att somna sent på kvällarna. Efter det har jag orkat kika tv en liten stund och absolut inte orkat att datorisera.

Mitt knä svullnade alltmer häromdagen, så igår var jag hos doktorn igen. Han kunde tyvärr inte hjälpa mig mera, utan nu väntar jag på en remiss från Sahlgrenska i Göteborg. Där ska jag få träffa en reumatikerläkare.
MEN jag vill att saker och ting ska hända nu! Så idag fick jag fixat till mig en tid hos en homeopat som bor en bit utanfö Herrljunga=) Det var mycket intressant. Jag fick sitta på en stol framför honom. han lade sin hand på mitt onda knä och klappade liksom försiktigt. Även samma sak med handen. Sedan fick jag prova att gå några meter och även röra på handen. Sedan gjorde han samma procedur igen. Jag fick även en ackupunktur nål i häger öra. Den skall sitta där i 24 timmar.

Igår var jag även hos frisören. Så här blev det.



Jag klippet lika långt på båda sidor denna gång, färgade det mörkare och gjorde lila samt orange slingor...



Trevlig kväll!!

 

Förresten ett litet kort på Nunisen med=)


Underbart härlig kväll

Jag är typ frisk! =) Hade nog kunnat jobbat idag, men har fortfarande lite halsont och är snörvlig. Tycker det är lite ojyst mot honom som jag skulle vara hos, då ett personlig assistentjobb är ganska intimt. Inte fräscht att va halvsjuk då.
Ikväll har faktiskt jag och min goda vän Maria varit på Musses i Alingsås och ätit 3-rätters. Helt fantastiskt gott. Förrätt blev olivet och fårosttallrik, varmrätt lammgrillspett och citronglass till efterrätt. Mums filibabba!

Dagens citat: Det är helt ok att få vara sunkig och slött klädd ibland, MEN bara hemma!

Här är jag idag, ikväll, nu faktiskt=)

Ögonbrynen ser normala ut igen. Tur det.

Tjo hopp!


På bättringsvägen

Idag har vi haft en feberfri dag, men vi är fortfarande snoriga och hostiga samt att jag fortfarande har halsont.
Vi fick besök av Amanda och hennes dotter Nomie som för övrigt också var krassliga. Vi käkade lite lunch och tog oss en uppfriskande lugn och skön promenad. Man blir ju oftast inte friskare av att bara sitta inne och trycka.

Nu ikväll har min mor varit här och vi har grejat lite i vårat hem. Bland annat röjt upp i hallen bland alla vinterjackor och skor. Tyvärr har jag inget före-kort, men tänk er dubbla lager med skor på skohyllan och knöktjockt med jackor och brist på galgar, så kanske ni förstår att det ser bra ut nu=) Vi har en liten hall, men nu känns den riktigt stor. Det liksom ekar!



 Nunisen hjälpte till att dammsuga i sovrummet i morse


                        Nomie och Sune


                          Sune plutt





Hej hopp!

Sjuk i huvet

Och resten av kroppen med för den delen. Dagen har varit ganska segt, då jag drabbats av någon trist förkylning. Hoppas att den tar med sig ledbesvären när den tackar för sig. Det vore mer än underbart!

Idag har vi eller snarare jag inte gjort många knop. Min far var här en stund och lekte lite med Nunisen. Vid halv 5 kom min mor och hämtade upp Sune och de for till min gammelmormor för att hälsa på. Själv bäddade jag ned mig under filt å täcke och halvsov de 2 timmar som jag var själv.
Nu har Sune just somnat. Jag sitter här och halvsvettas då jag tog en alevedon för en stund sedan.

Ska kika in på platsbanken efter lite jobb.
Försöka stoppa i mig lite mat också kanske...

Jag är sju men glad änså=) Så detta är ej ett negativt inlägg=)

God kväll 

Kuddar

Sitter å kikar på big brotherutröstningen.
Idag har jag och Nunisen varit hos min vän Madde i Borås och hälsat på. Sune är småkrasslig och jag med. Vi kikade på Maddes nya fina lägenhet och gick på knalleland. Jag letade efter en klänning som jag skall ha på Emil systers bröllop, men hittade absolut ingenting=( Inte ett enda litet klädesplagg! Jag känner mig också krasslig nu, blä. Det kanske förklarar varför jag inte var det minsta shoppingsugen idag, det enda som jag i princip köpte var en hostmedicin...

         Några kort på Madde å Sune





Ikväll har vi varit hos mina föräldrar och ätit kvällsmat. Min kära mor har hjälpt mig att sy om mina kuddar med=) Bortse från gardinerna som skall bytas ut en dag.

                         Kuddarna innan



                         Kuddarna efter

Det är vinetiketter på kuddarna

Tack snälla lillia mamma för hjälpen!

Emil är i Tyskland och tävlade sprintlopp igår där han blev 2:a. Idag var det ett vanligt xc lopp och han körde in på en väl godkänd 4:e plats. Härligt älskling!

God kväll


rätt och slätt

Idag har Sune varit hos min pappa några timmar medan jag, mamma, syster, min mormors syster och hennes boyfriend var i Nossebro och manglade. Ja, ni läste rätt.
Äldre människor mår tydligen väldigt bra av att stryka och mangla. Själv nöjer jag mig med att tvätta och hänga upp på tork=) Man kan hyra ett litet skjul strax i utkanten av Nossebro för 80:- timmen och för den slanten blir dina dukar och lakan sååååå släta. Själv äger jag ett strykjärn som står längst innen i städskåpet och en strykbräda men den står i ett hörn och samlar damm...För något år sedan köpte jag ett fint överdrag till den, fick för mig att det kanske skulle vara roligare att stryka då, men icke. Det kan typ jämföras med en person som aldrig tränat i hela sitt liv, men fått för sig att börja, fast egentligen inte är ett dugg motiverad, går och köper sig ett fint träningskit med byxor, linne och nya joggingdojor med glitter på.

Idag undrar jag: Varför kan folk inte ta bort sina ljusstakar ur sina fönster???

Alt 1. : Man är bara dum i huvudet ( fast då kan man väl lika gärna byta ur staken mot en skylt som det står idiot på??)

Alt 2: Man har "glömt" -Oj då, har jag en ljusstake som står i fönstret och lyser...Öh um, konstigt...

Alt 3: Personen i fråga har inte alla hästar hemma

Alt: 4 Endast bara för att det retar folk och det är ju underbart!! (Ja, mig retar det i alla fall!!)

Kram å trevlig kväll!


 

Jag har varit usel

på att uppdatera min blogg. Har liksom inte varit motiverad för fem öre. Tror det främst beor på att jag fortfarande inte har kunnat börjat träna och jag startade ju bloggen i samband med starten på "mitt nya liv". Knät svullnade återigen upp för några dagar sedan och handen är tyvärr fortfarande ur balans eller snarare helt fucked up. 

Tycker det är trist att skriva negativa saker hela tiden...Jag är inte sur och deppig av mig i vanliga fall och därför har jag heller inte velat att ni som känner mig lite sämre, skulle få en fel uppfattning av mig.

Fast nu tänkte jag försöka bättra mig. Emil for till utlandet idag igen och blir borta till slutet av månaden. Så för hans och alla ni andras skull som undrar hur det går för mig och Sune och vad vi gör om dagarna, så tänker jag försöka hålla bloggen vid liv.
Här kommer några bilder från dagen.

            På Landvetters flygplats





Nu ikväll har Sune tyvärr lite feber. Jag har inte tagit den men jag känner at han är varm. Han somnade för en stund sedan, men jag kan höra att han inte sover alltför bra. Det är ljud av hosta som kommer från hans sovrum. Stackars liten=(

Ha en trevlig kväll!


Hur i h-vete

skall gamla svaga och glass-med chokladsugna pensionerer klara sig???när inte ens jag gör det??!!!
Jag lade just upp vaniljglass i en skål och ville toppa den med chokladsås. Å fy helvete vad jag fick klämma för att få ut någonting! Då skall tilläggas att denna sås inhandlades häromdagen.
Antar att jag får leva med min vänsterhand imorognoch den högra i bandage. Det gjorde fruktansvärt ont i den när jag klämde den förbaskade tuben för allt vad jag var värd=(

Nu till någonting roligare!
Jag och Nunisen har lekt i parken nu i eftermiddag.







Nu till jobbsök

Trevlig kväll!

Ja då

var man själv igen då. Eller, jag har ju självklart Sune hemma hos mig. Emil och min far åkte till Torsby på vasaloppsläger(cykel) idag och kommer hem i slutet av veckan. Dom åkte iväg vid 14-tiden efter att jag bjudit på lunch(spagetthi och ädelostsås)
När de hade åkt så la jag och Nunisen oss på sängen för att sova middag. Vi vaknade 17.20!!! Det vill säga att Sune inte var vidare trött när klockan slog 19...Han somnade alldeles nyss. Å nu ska jag betala en räkning som jag lyckats att missa, sedan big brother=)

God natt!

Hjärtliga gratulationer och total förvirring

Grattis,grattis Älskling på din födelsedag! Japp, Emil fyller år idag å vi har just käkat lite kvällsmat och tagit ett glas rött. eller...jag har väl druckit lite till, men inte mycket, men tillräckligt för att tangentbordet skall vara lite ojämnt.
Vi har diskuterat jobb och hus(det är för tillfället det vi pratar om mest, förutom bajsblöjor då förstås)
Tyvärr kom vi nog fram till att vi får bo i detta lilla torp för resten av livet och att jag kommer jobba med ungar resten av mitt liv. FY, jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!
Nä då, vi skall nog flytta någon gång, men inte just nu. Vi måste spara pengar först. Ja, Anna lycka till. Det är bara att glömma härliga reor och spontana muddagar med vänner. Tänker se till att köpa rödsptit till vårat trangiakök, så vi kan börja laga mat överallt. Kan ju packa ned det när jag skall till stan, stå på torget å slänga ihop lunch ist. för att äta "äcklig sushi" till exempel...

Jobb däremot verkar bli pyssel, sandlådelek, pyssel igen och sagoläsning. Jag viiiiiiil inte!!! Finns det ingen där ute som har en bättre idé? Jag vill utvecklas å ha något annat jobb än bara barnjobb för resten av livet. Skall dock tillägga att jag älskar barn, men jag är ej beronede av dem.



































Kom på att jag kanske vill ta jägarexamen. Då kan jag ju få skjuta av mig lite, samt få gott kött.
Eller kanske skall bli en bondmora å ysta ost samt slakta kalkoner...
Ja,ja; saker och ting löser sig tids nog. Nu skall här googlas på konstiga jobb=)

Skål å puss på er!

God kväll

       Vår nyklippta son vid lunchbordet







Sitter i soffan å myser med Emil framför tv:n. Orkar ej skriva mer idag...

Trevlig kväll!

Tjo!

Nu ska jag  berättta det jag lovade att berätta igår. Det är absolut inget speciellet och NEJ jag är inte gravid. Jag har inte velat bekymra Emil när han varit bortrest, så därför har jag inte kunnat berätta att min högra hand har ballat ur och att vi haft vattenläcka i källaren.
Handen är under kontroll nu, men i Torsdags var den lika stel som en genomfryst fisk. Jag fick en akuttid hos läkaren, som gav mig ytterligare en kortisonspruta och ett handeledsskydd. Nu hålls det tummarna för att inga mer leder kommer att drabbas av detta trista och onödiga symptom, osm troligen är en reaktion efter den hemska förkylningen jag och Sune hade i vintras.

                           Handen



I natt hämtade jag och Nunisen Emil på Landvetter. Det var jättemysigt att få se, klämma och prata med honom igen. Sune tyckte detsamma. Han håll sig nästan vaken hela vägen hem.

Idag har grabbarna varit hos frisören och fixat till frisyren. Själv fick jag ett infall å fick för mig att färga ögonbrynen. Jag ser för tillfället ut som en skadeskjuten påskkärring=( Men det ska tydligen bli bättre med tiden...

Avgör själv

Nu big brother!






RSS 2.0