Fredag kväll

Idag var vi 2 personal på 4 barn och då gick jag ned till mitt nya jobb ist och passade på att skola in mig. Där var det iofs inte så många barn heller, men det blev en mjukstart på det som komma skall. På Måndag börjar jag mitt nya jobb=)

Ikväll fick jag en stund över för att sola solarium och gå en stund på gymmet. Sune och Emil kom och hälsade på. Sune  passade på att köra ett hantelpass








Imorgon är det nyårsafton.

Trevlig kväll!

Trött nu

Igår nhade vi vårat sista julfirande för det här året. Min mamma, pappa, syster och mormor var här ochh myste. Vi bytte julklappar och åt hemmalagad fisksoppa.

Sune fick en egen spis och tillhörande köksgrejer



                            Myspys



Tro det eller ej, men jag har fått en cykel av min kära Emil i julklapp!


Ursäkta röran, men vår hall är tillfälligt ett garage också. Till våren blir det nog ändring på det...

Ikväll skulle jag på spinning, men fick psykbryt då allt bara krånglade för mig. Satte mig med trainern och nya cykeln och rev av några sjukt jobbiga intervaller. Helt slut nu, men lugn och nöjd igen=)

Trevlig kväll!

Ps: Jag har varit riktigt dålig att svara på inlägg ni skrivit,men jag har läst dem.
Ska försöka bli lite bättre på det i framtiden.

Självaste julafton

God jul på er alla vänner! Men även till er som jag inte känner=)

Nu har vi piffat till oss lite, dukat bordet och nu smuttas det på ett glas martini. Gott,gott.

                        Min utstyrsel



På fötterna har jag ett par fina raggiskar som jag fick av svärmor i julklapp igår. (Hon har stickat dem)



Bordsdukningen. Varje person har fått en pepparkaka med namn på



Hoppas ni får en fin dag därute i stugorna!

Smygstart

För en stund sedan fick vi besök av tomten och han hade med sig julklappar till Sune. Första gången han fick träffa tomten och det var spännande=)



Av faster Malin och hennes Johan fick han en fin eltandborste (De är båda tandläkare)


Vi har även idag varit ute och lekt en stund i snön. Idag ar det lite tö och blått ute, men vad gör väl det!



Nu skall vi smaka på den nygriljerade julskinkan=)

Trevlig kväll!

Kul dag

Har varit med Emil en sväng till Falun idag. Han skulle få ett nytt träningsprogram. Jag passade på att träna på gymmet under tiden. Var på gymmet som ligger i mitten av velodromen. Häftigt!





Träffade även på en tuff tjej som var där och trampade=)


Strax äta middag!

Hälsning från Säter



Julstämningen börjar sakta men säkert att infinna sig. Jag sitter och myser i en fåtölj bredvid julgranen, smuttar på glögg och har tjuvstartat på julgodiset=)

Idag har Sune bakat pepparkakor med farmor. Han har fått åka snowracer för första gången ( snö och -4 grader här) Hjälpt till att pynta granen och fått en tidig julklapp.

              Sune och farmor pyntar



Sune testar sina allra första skidor



                 Kört grävskopa har han också gjort



Imorgon skall jag gå till apoteket och skaffa halsbrännetabletter. Känner av lite nu och påmindes om förra året då det brände rejält=( Antar att det förmodligen är den saliga blandningen av gott som jag stoppar i mig=)

I eftermiddag tog jag mig en skön promenad.
Trevlig kväll!


Nu till jobbet

Fullt upp denna morgon. Åkte och lämnade Sune på dagis kl 8, vidare till vårdcentralen för blodprov. Jag ska lämna det varannan vecka, men har tyvärr glömt och inte varit där på en månad nu....Inte alls bra. Sedan åkte jag och tankade bilen, slängde sopor på avfallsstationen. Hoppade i solariet när jag kom hem och fick till ca 40 minuter på gymmet. Nu har jag stoppat i mig pytt i panna och ska strax åka iväg till jobbet. 12.15-16.15 idag och efter det bär de iväg till Dalarna=)

Trevlig dag!

Ps jag ska göra mitt yttersta för att lägga in lite kort nu i julhelgen. Lyckades hitta både camera och videocameraladdaren i morse=) Hade lagt alla sladdar i en alldeles för bra låda inne i garderoben. Det är inte likt mig att ha ordning, så därför har jag heller inte hittat dem. Ha,ha!

Fjärde advent

Idag har det varit en skön dag. Vi åt frukost hela familjen tillsammans. (Jag har en tendens att vara segstartad på morgonen och äter ofta senare än mina två grabbar)
Efter det åkte Sune och Emil en sväng på fyrhjulingen. Det var ju fruset ute på gårdsplanen, så de behövde testa sladdunderlaget..
Själv dammsugade jag huset under tiden. Sedan blev det en skön promenad med grannarna och lunchbjudning här hemma i form av fisksoppa och/ eller nudlar och köttfärssås.
Sov efter det middag i typ två timmar med gosSune under filten. Vidare en sväng till gymmet där jag skidade, crosstrainade och powerwalkade. Nu ikväll har vi ätit sushi glögg och pepparkakor hos våra bästa vänner. Jag är ordentligt mätt. Sune och Emil sover och jag skall strax lägga mig också. Måste bara smälta maten lite mer först...

Imorgon ska Sune fortsätta sin inskolning på dagis och på Tisdag också. Sedan drar vi upp en sväng till Dalarna=) Jag ser mycket fram emot att komma hemifrån lite och träffa mysiga människor. Senast jag var där va när jag och Sune åkte dit i somras. Närmare bestämt i Juni skulle jag tro...

Got natt!

Lugnt i stugan

Ja, nu har jag lugnat ned mig och är inte arg. Jag är ingen person som surar alltför länge=) Ska strax gå och lägga mig.
Har slängt in en ansökan till halv 8 hos mig. Får se om dom tycker att jag är tillräckligt intressant...

Natti

Skiiit!!

Är arg och sur=( Riktigt lack faktiskt. Och till råga på allt Faaaan! Just hände en grej som jag blev skitarg över!! Sen så går jag ut på blocket för att hitta en bäddsoffa till vårat gästrum(Som fortfarande står helt tomt å gapar) MEN det finns ju bara massa skit ute. Gamla äckliga sletna soffor som man inte ens skulle vilja sitta i om man så fick dra en presenning över!
2 minuter senare säger Emil att han snart ätit uppchokladen. (Vi öppnade en alladinask för typ en timme sen)
Å han har redan börjat på andra lagret!!. Tur för mig och honom att han rör på sig som han gör. Annars skulle han lätt väga 150 kilo + och rulla fram som en ångvält.

Imorgon klockan 10 ska jag ut på en cykelsväng med några vänner. Hoppas vädret inte sviker.

Trevlig kväll!


Shit!

Just kikat klart på jägarna 2. Jag är helt slut! Det var kanonbra och jag satt på helspänn i princip hela tiden.
Strax sova sängen... Ikväll har vi käkat tacos och jag och Nunisen har julpyntat lite med tomtar och röda band runt köksgardinerna.

Natti natti

Fredag morgon

Sitter i soffan med min kära sambo bredvid mig. Jag har just lämnat Sune på dagis. Det är hans första dag utan oss på det nya stället. Det blir nog inga problem...Han pussade mig glatt hejdå och kilade iväg samtidigt som han sa att han ville klippa med saxen=) Underbara unge! Jag ska vara hemma och ha "jour" ifall att det inte fungerar för honom. Emil ska ut på långcykeltur. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag skall göra. Så här ser väl några alternativ ut:

1. Tokstäda i lugn och ro

2. Gå på stan och fixa de sista julklapparna

3. Träna, träna, träna

4. Alla alternativ tillsammans på nåt vis...

Är lite smått trött i mössan idag, för igår kväll var vi på julbord med jobbet. Vi kom hem 22.30 och jag hade svårt att varva ned, så somnade vid 24. Jag är dog inte bakis då det ej serverades alkohol. Och bra var väl kanske det=)

                             Jag i julbordsklädsel



Trevlig dag!

Utetrampat

Ligger på soffan och skriver med högra handen. Sliten nu. Blev en cykeltur nu ikväll med Alle...Han hade en bra lampa på sin cykel så det gick fint. Vi körde delar av den så kallade stadsrundan. Den går typ i ytterkant av stan och är upplyst med gatulampor.

Har även varit med Sune på dagisinskolning hela dagen. Det blir detsamma imorgon.

Nu slappa en stund till och sen sova.

Tomt och tyst

Nytränad, nysuchad och nu mat, sen iväg till jobbet.



Sitter vid köksbordet, hör å häpna! Äter pytt i panna och stekt ägg. Skall sitta i bilen om 15 minuter. Är lite smått stressad... Emil och Sune är på Sunes nya dagis. Han börjar sin inskolning idag. Jag har tagit ledigt rsten av veckan för att följa med honom. Idag blev det en promand på löpbandet samt 2000 meters stakning i skidmaskinen. Jag gillar den!

Har inte många dagar kvar på jobbet nu=) Innan jag skall byta till det nya. Jobbar bara idag denna vecka, nästa vecka bara Tisdag och sedan i mellandagarna. Det ska bli spännande att göra något nytt!

Nä nu hinner jag inte mer. Får höras senare!

Trevlig Lucia förresten, eller vad man säger...


Tävling

Idag har vi varit i Göteborg och tittat på sista deltävlingen i svenska cx-cupen. Magnus darvell vann idag och även totalen. Grattis! Emil blev tvåa.
Det var gott att vara ute några timmar och få frisk luft. Det höll faktiskt uppe hela tiden, här hemma i Alingsås hade det tydligen regnat...

Innan vi for iväg så hann jag med att riva av ett pass på gymmet. Det blev diverse styrkemaskiner, 3000 meter på skidmaskinen och avslutningsvis 10 minuter på crosstrainern. Jag har kommit underfund med att när Emil börjar sitt resande nästa år igen, så spelar det ingen roll hur nära jag har till gymmet. Det kommer bli svårt att ta sig dit ändå(pga att jag och Sune kommer vara mycket själva)  Jag skall ju börja jobba heltid efter nyår, hämta Sune på dagis och sedan typ natta honom. Men har i planerna att jag skulle kunna köra på trainern samt styrka i form av skivstångspass. Får se hur detta skall gå. Imorgon ska jag iaf. försöka mig på en promenix innan jag och syster åker iväg för julshopping. Blir säkert en bra dag!

Trevlig kväll!

Sunes bästa vän

Vår son har en hel hop med gosedjur, men har väljer ändå den omysigaste av dem alla. Dvs min julbock som jag fick av mormors syster för något år sedan. Han kallar bocken för Bluse ( Ska egentligen vara Bruse från sagan de tre bockarna Bruse, men han kan inte säja R) Bluse är med på diverse saker. Häromdagen satt han på köksbordet och åt mat tillsammans med oss och igår var han med och lekte med kuddar i sängen.

                     Sune och hans bäste vän


I bakgrunden ser ni vår nya fondvägg. Tidigare var den röd...



Jag ska försöka bli bättre på att lägga ut kort framöver. Har hittat min kamera och laddare nu=)

Fick till ett spinningpass ikväll samt stakade 2000meter i skidmaskinen. Skidmaskinen fungerar typ som en roddmaskin, fast man står upp och håller i två "stavar"

Trevlig kväll

Tät i näsan

Gick in på personalrummet idag och drabbades av akut snuva och nästäthet, hur det nu går ihop... Vi hade en blommande hyacint på ett av borden och jag var antagligen allergisk mot den. Jag är fortfarande helkonstig i näsan. Pratade nyss med Emil som för tillfället är i Holland och han var med tät i näsan. Kanske har jag någon blomma-förkylningskombination.

Sune sover och jag sitter framför tv:n med datorn i knät. Just ätit 2 knäckemackor med kall köttfärssås på. Hungrig ikväll, eller sugen kanske... Försökte hitta choklad- och mintkaramellerna vi fick från en vän förra veckan. Men de har Emil ätit upp! Tänkte ta lite blåbärssorbet ur frysen ist, men den var nästan helt slut!! Min sambo är en riktig gottegris! Glad att han rör på sig för annars hade han nog rullat fram. Själv mår jag helt ok. Har ju loosat drygt 5 kilo på 6-7 veckor.  Mår mycket bättre och är piggare och gladare(Kanske inte tidiga morgnar..)

Trevlig kväll!


Det händer grejer

Sitter och väntar på min vän Maria. Vi ska t stan en sväng och käka lite mat ihop. Skall bli trevligt.
Nyss så ringde telefonen. Det va nån jävla unge som kallade sig Robert och sa att jag ringt honom. Jag var skittrist tillbaka och sa att det hade jag inte alls gjort. Det måste blivit något missförstånd. Sen la jag på luren. Tror faktiskt till 99,9% att det var en busringare.
Ibland brukar jag bara spela med men idag orkade jag verkligen inte. Är trött och hungrig nu.

Tidigare idag fick jag och Lotta den "briljanta idén" att ta en cykeltur. Jessica hängde också på. Vädret var + 2 grader, blåsigt och med en rejäl hagelskur på mitten. Men det var faktikst både skönt och roligt på samma gång. (Trots att jag frös som en nakenhund när jag kom hem och deckade sedan på soffan) Jag hade kläder på mig som jag ärvt av Emil och kan ju bara säga en sak: Jag skulle med kunna bli proffs! Kläderna och den senaste viktnedgången gjorde mig superstark. (Nja, överdriver kanske en aning) Jag hade nog varit det sämsta proffset i världen, men ändå=)
Nu hoppa ur raggsockorna, de rosa mysbyxorna och svira om till någonting lite finare...Tror jag ska beställa lamm.

Trevlig kväll! OBS gott at jag inte jobbar 100% riktigt än...Ska bli skönt att va ledig imorgon också=)


Shit!

Druckit knappt ett glas rödvin och börjar känna mig berusad. Men det är faktiskt helt ok tycker jag, då Emil är hemma och nattar Sune och jag leker kockmästare i köket=) På måndag fyller min pappa 55 så imorgon skall vi fira honom lite. Jag fixar ihop en smörgåstårta a la skaldjur. Älskar mitt kök!

Men nu ska ni få höra en annan sak. Jag har blivit med jobbbbbb!!! 100 fucking procent! Det ni=) Är sjukt glad och Emil vet inget än. Skall berätta det när Nunisen somnat. Jag gick till min chef idag och sa att jag sökt 8 jobb i stan och att jag funderar på att jag vill, nog, kanske, absolut. (Lite svårt för att veta vad egentligen) Men att jag vill prova på att jobba med mindre barn. Jag sa att jag kanske inte ville vara kvar på jobbet och det har ju flera olika skäl.
Jag sa på skoj att hon kanske hade något jobb till mig.-Ja...faktiskt så har jag det. Pratstunden slutade med att jag skall jobba 100 % på avdelningen för 1-3 åringar!!!=) Shit vad ballt. På Måndag skall jag ringa till arbetsförmedlingen och be dem slänga sig i väggen. Jag är vuxen nu och kan ta vara på mig själv. Jag har fått ett 100-procentigt jobb. Sug på den!

Trevlig kväll på er. Nu skall här grejas färdigt och drickas någon deciliter vin till.

Kramen

Bada...

Morgon. En regnig sådan. Men skit i det, det är ju fredag!!=)
Jag sitter i sängen och myser med datorn i knät. Ska alldeles snart gå upp... kall vara på simhallen 8.30 med en elev som jag lär att simma. Kan nog sitta någon minut till... Ska ju bara äta frukost, borsta tänderna och klä på mig också. Ska jag va ärlig så är jag inte vidare badsugen, men vem är det på morgonen?! Det blir alltid trevlig bara vi kommit dit och bytt om. Idag jobbar jag till 16.30 sedan hämta Sune. Vi har inget speciellt planerat vad jag vet. Hade varit gott att gå till gymmet en sväng innan kvällen.

Ni får ha en fin dag så hörs vi!

RSS 2.0