Sjukstuga

Jag har varit hemma från jobbet nu i två dagar. Har känt mig hängig och inte 100. Men bestämde mig för att jobba imorgon, då jag bara är hängig så jag orkar ligga stilla någon timme på soffan. Sen så tröttnar jag och vill att något skall hända.
Igår gick jag loss och dammsug inklusive knäskurade alla golv. Tänkte att jag kanske blir frisk då lr att skiten bryter ut , men icke. Jag fick istället bara träningsvärk i kroppen och röda knän...

Nu i eftermiddag när jag och Nunisen sovit middag så var han jättevram när han vaknade. Vi tog feber på honom och då hade stackaren drygt 40 grader!! Så jag blir hemma med honom imorgon.

En roligare grej. Han har lärt sig att börja klä sig själv. Igår fick han på sig brallorna=)Stolt mamma:)

Trevlig kväll!

Grejat

Så här ser köket ut för tillfället. Jag börjar få lite ordning på saker och ting, sakta men säkert=)

                          Köksbordet
                         Avlastningsbänk                       Min nya älskling
Idag har vi börjat fixa till lite i gästrummet. Vi har köpt en dagbädd och den skulle sättas ihop i em. Det slutade med att Emil fick sitta ifred medan jag och Sune gjorde annat. Fast...Blev fel med någon skena så vi behöver plocka isär den en dag...

                        Sune och Emil grejar                    Och så här blev den typ...Känner mig lite hängig. Lite lätt halskänning och aningen feberfrusen...Får se om det utvecklar sig. Hoppas inte så.

Trevlig kväll!Gått ned

Det är minst sagt ett lugnt jobb som jag har. Inte för att jag trodde något annat men...
Jag har beslutat att gå ned från 100% till 90%. Det gör den sköna skillnaden att jag kommer jobba 07-12 ist för 07-16.30. Jag kan då hämta Nunisen på dagis innan han skall sova kl 12.30 ist för runt 17-tiden. Känns riktigt gott=) Det betyder också att jag kan vara med på mtb-träningen som drar igång till våren igen=) I like!

Idag har jag varit på återbesök hos reumatologen och jag skall fortsätta med medicinen fram till oktober, d jag skall på återbesök igen. Jag känner och även doktorn såg att mina leder blivit bättre. Hon sa att 80% blir av med problemen inom ett år och att 90% blir bra inom 2 år. De andra proceneten frågade jag inte om.

Nu pussa lite på sambon och sen sova sängen.

Trevlig kväll!

Paket och toapimp

Nu är Sune två år gammal. Igår em hade vi lite kalas för barnen mammorna och paporna från föräldragruppen. Imorgon blir det släktkalas och bekantskapkalas!
                      Paketöppning

Var en sväng med syrran på second hand idag och hittade några tavlor. 2 av dem fick pryda väggen på gästtoan.

Tycker de var helt ok att betala 10 kr styck. Men smaken är som baken=)

Trevlig kväll!

=)

Tja.

Några av er kanske undrar varför jag inte skrivit på ett tag. Svaret är: Helt slut

Jag trivs fortfarande kanonbra på mitt nya jobb, men det är sjukt stressigt=( Jag har ju provat på restaurangbranschen en sommar och kan säga att detta är ännu stressigare.
När jag kommer hem så har jag ätit, duschat och typ somnat...Igår la jag mig kl 20.30.
Hoppas på att stressen lägger sig snart och att saker och ting börjar flyta på bättre ändå. Som tur är har jag fantastiska barn och jättebra kollegor. Utan dem hade jag sagt upp mig.

Som ni kanske förstår så har det inte blivit speciellt många träningstimmar. Jag tror att det var i måndags sm jag var på gymmet en stund...(Satte rekord på skidmaskinen) kör 2000 m på 10, 26.

Imorgon är det Sunes 2-års dag! Här kommer några kort från åren som gått.
Nykläckt Nunis. Ca 5 minuter gammal
 
                  Trött mor och son


Sune och kompisen Villle har pyjamasparty


           Pappa och Sune i gamla huset


                 Sööööööt(Cykelgalan 2010)       På besök i Dalarna i somras


                    Sunes första cykel(Hösten 2011)


    Utelek på bmx-banan i helgen som varImorgon kommer det barn och föräldrar på kals=) =)

Trevlig kväll!

100%

Jobbet flyter på fint. Jag fick till och med komplimanger av min kollega idag och det sitter ju aldrig fel=)
Sorry att jag är lite halvbra på uppdatering nu igen, men jag jobbar ju 100% samt är förälder och samtidigt vill hinna med lite mystid med sambon inklusive tvätthängning och diskning...(Nä inte precic det sistnämda) Emil är diskmästare. MEN NU HAR VI VÅR DISKMASKIN INKOPPLAD =) så imorgon skall det köpas maskindiskmedel!

Idag var Emil nominerad i Alingsåstidningen som förra årets idrottare. Spännande å se om han blir det i år igen. Förra året blev han det.

Nu sitter vi å kollar på sveriges mästerkock. Fick till et spinningpass på allebike ikväll och det var tufft. Inte en sekunds vila. Jag låg nog typ på 185-190 i puls mest hela passet...

På Lördag skall vi iväg ett gäng till Stenkullen på invigning av cykelvinden. Kolla in www.cykelvinden.com
Det ska hållas en skojtävling i form av tremanna lag och vi är några stycken som skall dit. Blir säkert trevligt!

Nu lite mer tv-titt sen sovdags. Börjar 07 imorgon.

God kväll!

...

God natt!

Blev sisådär 3-4 timmars sömn inatt då Sune sov otroligt oroligt. Jag och Emil tror att han är inne i någon fas(Typ utvecklingsfas) och då har iaf tidigare drömt väldigt mycket och blivit ledsen... Återstår att se hur denna natt blir. Jag börjar kl 07 imorgon bitti så därför tänker jag lägga mig i god tid.

Idag har vi varit på föreläsning med jobbet. Det var intressant men inte optimalt för mig som ogillar att sitta still. Kände att jag absolut inte vill plugga i framtiden. Mycket roligare att jobba och tjäna pengar.

Igår körde jag ett konditionstest och lyckades uppnå 199 i puls. Om ca 2 månader ska jag göra ett nytt och se om jag förbättrat mig. Lite spännande!

Ja...God natt på er då=)


Underbara ungar!

Idag har jag jobbat 07-13. Klockan 17 åkte vi på 2-årskalas ggr 2. Det var Love och Aston som hade kalas tillsammans. Vi träffades ju ett got föräldragäng när vi väntade våra barn och sedan dess har vi hållt kontakten.

Här kommer några kort

            Hela skaran (Nästan, då Viktor saknades)


                       Svårt att få alla att sitta still...


Förra året mutade vi dem med majskrokar. I år blev det pepparkaka=)

                                           Nunisen


Vi insåg att kvällen började lida mot sitt slut när barnen va helgalna och Sune försökte borra sig i örat...


Och tog till motorsågen...Nu sova. Gott att va ledig imorgon

Några kort

Emil och Sune på nyårsafton
 Jag och Emil

 Jag och bästa Lotta

                      Man bli trött av kalasHar just varit på spinning en stund. Sitter i soffan med aningen halskänning. Jävla skit! Ska kurera mig lite och hoppa i säng om en stund.

Det har varit ännu en bra dag på jobbet. Upp tidigt imorgon och sedan helgledigt=)

God natt

...

Emil hittade min kamera.

Här kommer några kort ifrån nyår.

Jag är för övrigt helt jävla astrött så ska nog lägga mig, snart igen...Somnade vid 19 då vi nattade nunisen.

Jag trivs bra på jobbet, men tar nog ett tag innan man kommer in i rutin och blir piggare...

Näpp det funkar inte. Ska det jävlas så ska det självklart göra det när man är trött och ännu mer lättretad än annars.

God natt


Gott nytt 2012

Lätt sliten är man idag... Har ändå fått till ett spinningpass med Lotta och Åsa. Samt haft mor, far och lillasyster här på besök i eftermiddag.
Jag hade tänkt att lägga ut något kort från igår, men har nog lyckats med att glömma kameran hos Lotta. Hittar den iaf inte...Igår unnade jag mig några klas alkoholhaltig dryck och det var mer än gott=) Nu titta på tv en stund om Hugh Hefner och playboy, sedan sängen. Imorgon börjar det nya livet i form av nytt jobb och lite striktare matvanor igen. Ser fram emot det!!

Trevlig kväll

RSS 2.0