Stolt

Jag är stolt över mn son som satte sig självmant i sandlådan idag. Hans morfar snckrade ihop den för några veckor sedan,men Sune har avskytt att få sand på sig. Idag gick han helt själv tll sandlådan medan jag hängde tvätt=) Jag är även stolt över mig själv som lyckats häva ett tvångssyndrom som jag haft i flera år. Jag har vart tvungen att ha samma färg på klädnyporna när jag hänger tvätt. Om jag tex hänger upp en tröja med 2 klädnypor så måste båda nyporna ha samma färg. Gött gött!

Efter att vi sovit middag så knallade vi ned tll parken och träffade Johanna med sina barn. Jag stötte även på en klasskomps från gymnasiset som jag typ bara har träffat en gång på 8 år. Hon hade en dotter på cirka 2,5 år. Sune satt vid strandkanten och lekte med sanden och vattnet. Det slutade med att barnen sprang runt näck då de lyckades bli pissevåta=) Sedan tog vi en sväg förbi mn mor och åt lite kvällsmat. Mysig dag idag=)

Emil är för övrigt på väg till Kanada nu...

Kommentarer
Postat av: Åsa

skönt att höra att det finns fler som har/har haft jobbiga tix för sig :-)! en del kan vara riktigt kniviga att göra sig av med...!

vi saknar dig såååå på cyklingen, säg åt hokus pokus gubben att ge dig nåt med fart i så du blir bra typ nu!!!



krama lite på Sune från mig!

kram kram

Åsa

2011-06-28 @ 14:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0